כללי פריצת מסמך סגור PDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LF4;157235:
יש תוכנה הנקראת pdf2 שפותחת PDF באינדיזיין
שמו של ה-Plug-in הזה הוא PDF2ID והוא עובד יפה על קבצי PDF עם טקסט לועזי, אבל לא נותן כלום בשפות אחרות כדוגמת עברית ואחרות שאינן מתבססות על הקידוד הלטיני הסטנדרטי.

• הוסף לסימניות
הגיוני מה שעדי אומר.
הרבה תכנות פריצה פותחות בקלות קודים עם ספרות או אותיות באנגלית.
אך מתקשות לפענח כשיש אותיות עבריות.
עברית שפה קשה :)

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה ולכן אני מקפיצה:

יש אפשרות להדפיס למדפסת PDF עם הגדרות נלוות, ואח"כ להמיר בדיסטילר. האם גם אז אפשר לפרוץ לקובץ?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כלשהיא למשוך טקסט מPDF מוגן, המתיר רק צפייה והדפסה?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;226463:
יש לי שאלה ולכן אני מקפיצה:

יש אפשרות להדפיס למדפסת PDF עם הגדרות נלוות, ואח"כ להמיר בדיסטילר. האם גם אז אפשר לפרוץ לקובץ?

קובץ מאובטח?
לא יעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רויטל;156789:
אז כך אני למדתי בכל אופן:דרך Adobi Acrobat Professional-Edit-Preferences-Touch up- בוחרים את התוכנה שדרכה רוצים לעבוד מתוך הרשימה כגון פוטושופ ב-Image Editor
ולבחור את התוכנה של האובייקטים נאמר אילוסטרייטור ב- Page\Object Editor
שלב שני:ב-Tools-advanced Editing-Touhup object tool
ואז החץ הופך להיות שחור לוחצים איתו על התמונה והיא הופכת להיות מסומנת ,קליק ימני על התמונה Edit Image...(בחלון בניים לרשום וי ז"א אל תופיע לי) ומכאן זה בידיים שלכם,בהצלחה וסליחה על התגובה המאוחרת לא הייתי כאן.

רוויטל, זה קורה רק כשה PDF נסגר בשכבות. אם הוא לא נסגר לשכבות, לא תצליחי בדרך זו לערוך אותו. בכל אופן, כשאני ניסיתי לערוך PDF משוטח, לא הצלחתי.

• הוסף לסימניות
לצורך בדיקה לקחתי כעת מסמך PDF ייבאתי אותך לתוך קורל X4 והוא ניתן לעריכה מלאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה