כללי פרסום במגזין ערך מוסף 3 של פרוג

• פותח הנושא artik
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מאמינה שכולכם קיבלתם את הפניה הזאת ..
רציתי לשמוע את חוות דעתכם האם כדאי לי לפרסם במגזין ?

ולפרוג .. פניתי דרך הדף ליצירת קשר ועדיין לא פנו אליי ...

מחכה לשמוע...

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לעבוד עם קופי טופ מאז שפגשתי אותם בתערוכה, למרות שהם ממש לא רחוקים ממני. בכל זאת, בתערוכה פגשתי אותם פנים אל פנים ובדקתי מה הם יודעים לעשות וכו'.

מי עוד? דפוס אלמוג מי-ם, נכון שלא שלחתי להם עבודות כי אני מב"ב, אבל הדפים שהם חילקו בתערוכה ("מה עלי לעשות היום") נמצאים אצלי עד היום על השלחן...

לדעתי זה פרסום אפקטיבי מאין כמוהו, כי כאן קהל היעד מרוכז ומתומצת... בפרט שהמגזין בכל אופן בשנה שעברה, היה מרתק וחשוב ששומרים אותו בארון, אז זה שווה יותר מפרסום קטן בעיתון חד פעמי.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו סיימתי הדפסות מסובכות של הזמנה ומעטפה בסכום די רציני בדפוס אלמוג כשהסיבה היחידה היתה הפרסום בפרוג
(גם אמרתי לו את זה מפורש)
פרסום בפרוג הוא השקעה שמחזירה את עצמה

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, 'כל גרף' מבני ברק עשו את החשיפה הגדולה שלהם בתערוכה של פרוג. יותר ממה שעשתה להם הקריקטורה המוצלחת של אבישי חן, עשתה להם החשיפה הגדולה בתערוכה.

כמדומני שהם גם הדפיסו בחינם כ. ביקור או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
המגזינים הקודמים מושקעים מאד, מכירה גם מישהו שהציג בתערוכה בשנה שעברה והיה מבסוט חלאס.

מה שבאמת מסקרן אותי מה זה הדברים השימושיים שהשנה יהיו במגזין שיגרמו לאנשי המקצועי להשאיר את המגזין בסמוך אליהם?

אגב, האם יש כרטיסי ביקור בזול השנה?

• הוסף לסימניות
בעז"ה כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יקינתון;401296:
אפשר עוד פרטיםם?

זה מה שנשלח לכל חברי הפורום ...

חבר פרוג יקר..
כפי שהנך בוודאי יודע, גם השנה אנו נערכים לכנס ערך מוסף השנתי. במסגרת הכנס ניתנת האפשרות לפרסם בתערוכה או במגזין מהודר שיחולק לכל באי הכנס.

במגזין הנוכחי נשלב מידע שימושי שיעמוד לצד אנשי מקצוע לאורך כל השנה, לצד מאמרים מקצועיים ומרתקים.
השנה אנו מציעים במגזין גם פרסום המותאם לנותני שירות ועסקים קטנים ובינונים מתחומי העיצוב, הפקה, צילום, ציור, אינטרקטיב, ועוד..

כפי הזכור לכם משנים קודמות, מדובר באירוע מקצועי ביותר של הרצאות מרתקות מהבוקר עד הלילה, לצד תערוכה מובילה.

בכנס משתתפים כ 2000 מבקרים אנשי מקצוע מתחומי העיצוב הפרסום ההפקה וההיטק, בין המבקרים חברות פרסום מהמובילות בתחום, ובתי עסק מובילים בתחום..

חשוב לנו לציין כי בתערוכה יציגו חברות מובילות, וערב זה יהווה כח פרסומי רב.

חברי האתר המעוניינים בפרסום יזכו להנחה (רק חברים המאושרים לפורום, ופעילים לפחות חודשיים).

כמו כן חבר פורום שיתווך לנו מפרסמים בתערוכה/מגזין - יתוגמל.

לפרטים נוספים

פרוג.
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
כמה עולה פרסום מינימלי במגזין לגרפיקאית עצמאית?
איך זה ייראה? כמו לוח?

• הוסף לסימניות
מי שמעונין בפרסום שיצור קשר ונחזור אליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה