פרסום העסק בחינם האם יש ?

• הוסף לסימניות
אני בעל עסק קטן ואין לי תקציב לפרסום האם מישהו יכול להציע לי אפשרות פרסום בחינם בעיתונות או באינטרנט המון תודה

• הוסף לסימניות
אפשר להדביק מודעות על כל עץ רענן. בחינם!

• הוסף לסימניות
ואז תבוא העירייה ותתן קנס לא בחינם...

• הוסף לסימניות
באתר הזה http://www.asakimonline.co.il/
אפשר לעצב אתר אינטרנט, ולעלות אותו למשך שנה בחינם.

זה במסגרת הפרויקט "עסקים בישראל צומחים ברשת"
שנערך מטעם משרד התמ"ת בשיתוף עוד כמה חברות גדולות.

אין לי מושג לגבי התנאים.
בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;777805:
ואז תבוא העירייה ותתן קנס לא בחינם...

אתה רציני? על עצים יש להם גם אפוטרופוס?:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;777815:
אתה רציני? על עצים יש להם גם אפוטרופוס?:eek:

כן, על פי חוקי העזר העירוניים אסור לשים שלטים כלשהם (לא משנה הגודל) על עצים. העבריין צפוי לקנס. מה שכן, על עצים בחצרות הבתים אין להם שליטה, אבל כאן צריך כבר לבקש רשות...

• הוסף לסימניות
אימא שלי תמיד אומרת:"בחינם, רק מכות!"
אבל בסדום גם מכות עלו כסף.

אפשר לחפש קומבינות ותעלולים לפרסם את עצמך.
אבל אין לי ראש קרימינלי להמציא עבורך משהו מתאים.

• הוסף לסימניות
כדאי לך לבדוק[אם אתה עוסק מורשה פטור]לכלול פרסום בהוצאות השוטפות של העסק
ובסוף השנה לקבל חזרה.
אפשרות שנייה זה להגיע לקהלים רלוונטים לעסק שלך בדרכים יצירתיות.כמו:[דוגמא]
אם אתה מוכר/משווק מוצרי תינוקות-גש לבתי החלמה והצג את הדברים./אם מוצרי בריאות או טבע אפשר לעשות ערב קטן ולהזמין אנשים לשמוע ולחחות את המוצר.
אם מדובר בתשמישי קדושה,אפשר להביא מלאי שופרות לבתי כנסת/מקומות מפגשלגברים ולתת להתנסות.
אלו דברים שלא עולים הרבה כסף,וקוראים ללקוח.
יש דרך אחרת נוספת והיא לעשות שיתוף פעולה עם עסק אחר,כלומר לבחור עסק הקשור בצורה כל שהיא לעסק שלך ולהדפיס שוברי הנחה בקנייה בעסק ...קבל 30% הנחה...
בהצלחה---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה