פרסום חוצות באשדוד

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג מי הזכיינים של פרסום החוצות האשדודי;
א. מודעות רחוב רגילות.
ב. מודעות גדולות על אוטובוסים/מכולות וכו'.
ג. מודעות בבתי כנסת.

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
יש מודעות רחוב ברישיון וזה שייך לעיריית אשדוד.
יש גם מודעות רחוב "פיראטיות" (על גדרות של מגרשים וכדו') שזה חופשי
אוטובוסים באשדוד זה אגד תעבורה
בבתי כנסת - לא נראה לי שצריך אישור אבל אם כן זה בירור ספציפי בכל ביכ"נ אצל הגבאי!

• הוסף לסימניות
תודה,

אני צריך את הטלפון והמחירים של המחלקה בעירייה/הזכיין.
וכן, לא חשבתי שבתי כנסת צריך לדבר עם כל גבאי. יש חברה שתולה בדר"כ, כמו בבני ברק ובכל עיר. ואני צריך את הטלפון שלהם.

• הוסף לסימניות
יש לי טלפון של אחד שתולה מודעות רחוב. אולי הוא גם עושה בתי כנסת? אפשר לברר אצלו.
רץ כצבי 05731-31800
לגבי העירייה, אין לי נסיון.

• הוסף לסימניות
יש את ישירות, הוא תולה בבתי כנסת וברחובות. תבר אצלו גם על הזכיין בעירייה סביר להניח שמהנסיון שלו הוא ידע להפנות אותך למי שצריך:052-7152150

• הוסף לסימניות
יש את AMBM הפקות, עובד עם כל אגפי העיריה 052-7138877

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;862646:
יש את ישירות, הוא תולה בבתי כנסת וברחובות. תבר אצלו גם על הזכיין בעירייה סביר להניח שמהנסיון שלו הוא ידע להפנות אותך למי שצריך:052-7152150
"ישירות"- מתחתן ביום רביעי:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה