פרסום חזק

• הוסף לסימניות
מוכר לכולנו העיתון הפרסומי " פרסום חזק " המחולק בכל ריכוזי החרדים בארץ.

ושאלתי בכתיבתי , האם בפרסום הפונה לכל הציבור החרדי ( ולדוגמא, אוסם שאין להם ענין

בפרסום לפנות דווקא לתושבי ירושלים ) מספיק לפרסם בכזה עיתון המחולק בכל

הארץ,ודיינו . או שיש צורך ותועלת לפרסם בעיתונים העירוניים כמו תכלס ודומיו ?

אשמח להחכים מנסיונכם !!!!!! תודה !!!!

• הוסף לסימניות
חזק לא פונה לכל הציבור החרדי, אלא לרובו...
הוא מחולק ב7 ריכוזים :ירושלים,בני ברק,ביתר,קרית ספר,אלעד,אשדוד ועוד מקום אחד שכרגע אני לא זוכרת...
כך שאם מעוניינים לתפוס את כל הציבור החרדי זה לא מספיק....
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
העניין במדיה ופילוח מדיה הוא לא רק מדידת הערך של כמה יראו את זה, אלא גם מתי יראו, מה ההשפעה שיש למדיה הזו על התדמית, על ההנעה לפעולה, מי נחשף אליה, רמת האהדה שיש לזה ועוד כמה פרמטרים מעניינים ולא פחות חשובים.

אצלי למשל, שני לקוחות שונים יכולים לצאת עם המלצות שונות לגמרי, בגלל אופי העסק והמוצר שלהם. יתכן שפרסום חזק יתאים להם ולא ידרוש פרסום נוסף, יתכן שהם יצטרכו לפרסם בו כתוספת למקומונים בכל עיר, יתכן שיסתפקו בו בכל הערים חוץ מאשר עיר ספציפית, ויתכן שהפרסום בו יזיק להם.

וזה אגב לא רק לגבי פרסום חזק, זה נוגע לפרסום גם בכל אמצעי מדיה אחר.

• הוסף לסימניות
האם יש הבדל ברמת האהדה של הקורא בין עיתון פרסומי אחד למשנהו ?

ובמה באמת תלויה ההחלטה מהזן הזה ? אשמח לשמוע במורחב !!!!

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
כמו שכתבה ckuh, צריך לבדוק את העניין לעומק לפני שמחליטים.
אבל כלקוחה, אני את "פרסום חזק" זורקת ישר לפח....
ומדוע? כי אני גרה בביתר. ובפועל, רוב הפרסומים בעלון הזה מכוונים לב"ב או ירושלים בלבד, מקומות שאין לי סיכוי להגיע אליהם, וודאי שלא אסע במיוחד בגלל פרסום אחד בעיתון... את מה שאני צריכה באמת, יש לי במקומונים של העיר שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה