כללי פרסום חנות בגדים

• הוסף לסימניות
פרסום לעיתון, אשמח לחוות דעתכם :)
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• 2 חדשודתי-01.png
    KB 258.7 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, עדין וכיפי.
אני מקווה שבגלל עדינותו הוא לא יבלע בחצי עמוד.

• הוסף לסימניות
מפריע לי אותיות ה-י' שקופצים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבלונה;1343406:
מפריע לי אותיות ה-י' שקופצים...

נראה לי שזה משהו בתצוגה כי הפידיאף נראה תקין..

• הוסף לסימניות
מודעה כלבבי!

לגבי אותיות הי' - זה אכן מפריע. ממליצה להדפיס אחד לדוגמא.

• הוסף לסימניות
אהבתי. מקצועי וטוב

• הוסף לסימניות
מקסים!!
עבודה מדהימה.
את הסלוגן שמתחת ללוגו צריך מעט להרחיב עד להתחלה...

• הוסף לסימניות
זה עיתון בדפוס כרומו או דפי עיתון רגילים. לדעתי בדפוס של דפי עיתון הצבע לא יראה טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרן ד;1343590:
זה עיתון בדפוס כרומו או דפי עיתון רגילים. לדעתי בדפוס של דפי עיתון הצבע לא יראה טוב.

כרומו..
תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
עבודה עדינה ומיוחדת!

• הוסף לסימניות
ראיתי את הפרסום הראשוני של החנות בעיתון. ממש מושך!!!
הצבעים מקסימים ומקוריים!\
וסתם שאלה- את עובדת של העיתון? או שהחנות לקחה אותך בתור גרפיקאית?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
בעלת החנות זאת אמא שלי ואני הגרפיקאית :):)

• הוסף לסימניות
עבודה מרשימה ביותר, בכרומו זה יראה מושלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה