כללי פרסום לאולם ארועים

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
רק שברגע הראשון זה היה נראה פרסומת להופעה, הוילונות הזכירו לי במה,

• הוסף לסימניות
הראשונה

מדהימה

הייתי תופס את כל החלק של הטקסט הלבן
בחלק התחתון של המודעה

ומקטין אותה קצת
זה יתן קצת יותר אויר למודעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NG;461899:
מדהימה

הייתי תופס את כל החלק של הטקסט הלבן
בחלק התחתון של המודעה

ומקטין אותה קצת
זה יתן קצת יותר אויר למודעה
הראשונה מההודעה הראשונה או הראשונה עם הטקסט המשודרג בעמוד 2?

• הוסף לסימניות
גם לי הוילון מזכיר הופעה על במה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;461911:
גם לי הוילון מזכיר הופעה על במה

רק הופעה, או גם הופעה?

אז אולי נשנה את הניסוח המרכזי ואכתוב: "בשמחה שלך אתה מלך?" במקום "בארוע"?

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה עוד אקטואלי, אני בכל זאת ממליצה לשים תמונה של האולם
תמונת הוילון הזו מופיעה בלי סוף במודעות, בעיתונים, בפרסומונים ועוד. רק בשבוע האחרון נתקלתי בה כבר פעמיים...
הוא הועלה לפה פעם, ומיני אז משמש באינסוף מודעות, דבר שמוריד מיחודיות המודעה מאד.

• הוסף לסימניות
המודעה הראשונה הכי אלגנטית, ומרשימה.

ברשותך שתי הערות:
1. העיטורים בל' עלולים להאבד בדפוס,
2. אין כאן הנעה לפניה דווקא לאולם קייטרינג זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;462160:
המודעה הראשונה הכי אלגנטית, ומרשימה.

ברשותך שתי הערות:
1. העיטורים בל' עלולים להאבד בדפוס,
2. אין כאן הנעה לפניה דווקא לאולם קייטרינג זה.

1. בעיטורים כבר טיפלתי, רק אחרי שהעליתי.
2. מה עוד היית עושה כדי להניע אנשים לאולם הזה, אם ברור שיש כאן מה שאין בשום מקום אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;462094:
לא יודעת אם זה עוד אקטואלי, אני בכל זאת ממליצה לשים תמונה של האולם
תמונת הוילון הזו מופיעה בלי סוף במודעות, בעיתונים, בפרסומונים ועוד. רק בשבוע האחרון נתקלתי בה כבר פעמיים...
הוא הועלה לפה פעם, ומיני אז משמש באינסוף מודעות, דבר שמוריד מיחודיות המודעה מאד.

אז חבל ששילמתי עליה בכסף מלא...:)

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אז הנה המודעה בגרסה שירדה לעיתון וכן המודעה המקדימה. זה הופיע מודעה ראשונה בעמוד שמאלי חיצונית, והשניה בדאבל הבא בצד שמאל.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 23.7 · צפיות: 20
  • 2.jpg
    KB 60 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
משנה לגמרי את כל התמונה.

נראה לי שכדאי שתפתחי עם זה אשכול חדש...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה