פרסום לגרביון

• פותח הנושא niny
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חתיכות
הילדה של יהודית ממשיכה לדגמן תמסרי לה דש
והתמונות מושלמות האוירה של התאורה....וואוו
סתם שאלה מה מוכרת החנות הזאת?

• הוסף לסימניות
ד"ש חוזר , נמסור לה.
החנות הזאת מוכרת כל מיני אקססוריז קשתות, גרביונים, גרביים.
(ונראה לי גם בגדים.)

• הוסף לסימניות
ד"ש חוזר , נמסור לה.
החנות הזאת מוכרת כל מיני אקססוריז קשתות, גרביונים, גרביים.
(ונראה לי גם בגדים.)
אה
אני לא ממש מכירה אותה
ושאלתי כי ראיתי שהגרביון הוא לא העיקר פה
רואים עוד פריטים.
שוב זה יפה מאד.
עוד לייק ממני

• הוסף לסימניות
לא רואים תמונות....

• הוסף לסימניות
הנה התמונות. (אין לי מושג איך מחזירים אותם להודעה הראשונה)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    2.9 MB · צפיות: 585
  • 11.jpg
    11.jpg
    2.4 MB · צפיות: 636
  • הוסף לסימניות
נכון צודקת באמת קשה בתמונה כזו להבליט את הגרביון, אבל בפירסום אמור להיות ליד תמונת תקריב רק של הרגל עם הגרביון.

• הוסף לסימניות
באמת ילדה מהממת ותמונות מקסימות!
אבל כמו שאמרה יעל.
להערכתי כמה שיותר נקי - בלי אביזרים היה מבליט יותר.
ואולי להבא לעשות גם תמונה שהמבט של הילדה על הגרביון - יעשה משהו.

• הוסף לסימניות
קצת בעייתי הקטע הצניעותי והדגשת הגרביון...
אולי היה עדיף לבחור ילדה קטנה עם חצאית מיני....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה