כללי פרסום לחנות תכשיטים.

• הוסף לסימניות
השמאלית, לדעתי. אכן, מודעת הגובה יותר משדרת יוקרה מהרוחב, משום מה.
צבע הגל חזק מידי לטעמי. הוא בולט מידי ונוטל מהשידור היקרתי שנתנו הצבעים הבהירים.

• הוסף לסימניות
השמאלית מדהימה.
אם כי הייתי מוותרת על חיתוך התכשיט בצדדים.
אלא מקטינה מעט ומשאירה אותו כמעט מקצה לקצה ללא חיתוך.
בטוב טעם.

• הוסף לסימניות
השמאלית מהממת,
לא היה עולה בדעתי להוסיף חום אבל זה דוקא יצא מיוחד.

• הוסף לסימניות
יפה.
התמונה עצמה מאד חזקה, לכן די חבל שהיא נחתכת.
הכיתוב ברקע באנגלית לענ"ד מקלקל. עדיף למצוא דרך אחרת לשדר אביביות (אולי נגיעות קלות מאד של צבעי האבנים - כתום)
אני אישית אוהבת את הטיפוגרפיה עם המילה "שלך"

• הוסף לסימניות
מודעה ממש מגרה
הייתי משאירה את המילה "שלך" יותר גדול אבל לא חלול
דרך אגב מי צילם את התמונה? פשוט מהמם...........

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את הקודם. לא יודעת למה, נראה לי יותר מיוחד. נכון הגל החום ממש יפה וזורם, אבל זה סיגנון מוכר. הראשון נתן מקום מכובד לתכשיט עצמו.

• הוסף לסימניות
אשפר לכתוב התכשיט שלך כבר על המדף

• הוסף לסימניות
השמאלית מקסימה!

• הוסף לסימניות
הימני בתוספת טקסט הרקע באנגלית של השמאלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה