כללי פרסום לקישוט לסוכה

• הוסף לסימניות
על מה הייתם הולכים ומה הייתם משפרים???
אני מודה לכם מראש!

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה,

הייתי מוריד את התמונה של הסוכה,
שם את הוילון למעלה בתור ויז'ואל,

הפונט, אפשר לשייך אותו, אבל דחוף להוריד את הסטרוק,

ברקע, הייתי שם תמונת טקסטורת עץ בהירה... אולי !

• הוסף לסימניות
כרגע הקרניז מאוד כהה. צריך לראות את הקפלים שלו, את הברק, את ההדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;852648:
כרגע הקרניז מאוד כהה. צריך לראות את הקפלים שלו, את הברק, את ההדר.

זה התמונה שקיבלתי מה לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;852653:
זה התמונה שקיבלתי מה לעשות?
אפשר בפוטושופ לקבל תוצאות מדהימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;852658:
אפשר בפוטושופ לקבל תוצאות מדהימות

ניסיתי לא הלך אולי תתן לי כיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;852659:
ניסיתי לא הלך אולי תתן לי כיון?
איך ניסית ?

• הוסף לסימניות
ואיך זה?

לא עדיף ללכת על הראשונים?
(כמובן בהחלפת הקרניז המשופץ)

• הוסף לסימניות
האחרון מאוד יפה!
הכינורות מיותרים

• הוסף לסימניות
יפה מאד
אבל המילה קרניז לא מספיק מובנת. לסדר את הז' או לשנות פונט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה