דרוש מידע פרסום ממוקד לחסידי ברסלב-איפה כדאי?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת עלון שמגיע לרוב הבתים של חסידי ברסלב או כל רעיון אחר איך אפשר להגיע אליהם במיוחד
אני מוכרת ויטרינות לנרות שבת, יש לי בקטלוג ויטרינה שעשה בעבר חסיד ברסלב כאשר בקירות שמנו תמונות מחופות זכוכית במקום מראה
מאז יש לי הרבה הזמנות כאלה מחסידי ברסלב שנתקלים בתמונה בטעות, ושוב ושוב אני שומעת מהם על הפספוס, שאני לא מפרסמת את זה אצלם
אז איפה כדאי לפרסם את המוצר הזה? מדברת על פרסומת קבועה ולא חד פעמי כמו פליירים

קבצים מצורפים

• ברסלב.jpg
    ברסלב.jpg
    9.8 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
אולי כל מיני אתרים

https://breslev.co.il/ - יש שם חנות למוצרים ותשמישי קדושה

• הוסף לסימניות
בעלונים שבועיים.
את יכולה לנסות בכל מיני סגנונות:
אבקשה, חוט של חסד, חברות מקשיבות ועוד...

• הוסף לסימניות
צריך למקד את קהל היעד.
לשימוש ביתי - לא כל חסיד ברסלב יקח את זה. יותר קהילות בעלי תשובה וכד'. צריך לבדוק מהי הדרך המתאימה לפרסם בכל קהילה. לדוג' הקהילה של הרב ארוש (חוט של חסד) - מן הסתם יש להם ספר טלפונים, לוח שנה וכד'

לבתי כנסיות של ברסלב - זה יכול מאד ללכת, אין לי רעיון איך לפרסם בקהל היעד הספציפי של הגבאים. אולי לשלוח להם בדואר הביתה

• הוסף לסימניות
דרך לוח ברסלב מתפרסם בכל הבתי כנסת של ברסלב כל שבת ניתן גם לבקש מהם לפרסם בתפוצת המיילים של לוח ברסלב .

ופעם בחודש הם עושים חוברת שלוקחים הביתה ושם שוה לשים גם כן פירסום מורחב.

• הוסף לסימניות
דרך לוח ברסלב מתפרסם בכל הבתי כנסת של ברסלב כל שבת ניתן גם לבקש מהם לפרסם בתפוצת המיילים של לוח ברסלב .

ופעם בחודש הם עושים חוברת שלוקחים הביתה ושם שוה לשים גם כן פירסום מורחב.
לשימוש ביתי - לא כל חסיד ברסלב יקח את זה.
זה ממש לא הסגנון של אבקשה/ברסלב נייעס ולכאורה גם לא הלוח של ברסלב

• הוסף לסימניות
אין לי מושג בזרמים של ברסלב
לקחו הרבה אנשים פרטיים
דוקא מעניין אותי פרטיים יותר מגבאים
אני אנסהלבדוק פרסום בפלטפורמות שהזכרתם ונראה
תודה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג בזרמים של ברסלב
די פשוט
בזרמים היותר אשכנזי/חסידי/ירושלמי לא תראו כמעט את הסמל של "האש שלי" וודאי שלא בסלון
בזרמים הספרדיים וכל שאר הזרמים שלא מתלבשים שחור לבן אוהבים את זה מאוד (שמים על הנרתיק של התפילין וכו')

אבקשה/ברסלב נייעס נועד לקהילות בעיקר לקהילות מהסוג הראשון יש קצת קהילות של בעלי תשובה שיקראו אבקשה אבל נראה לי אחוז קטן יחסית.

לוח של ברסלב נמצא אמנם בהרבה בתי כנסת אבל נראה לי בעיקר אצל הקהילות הנ"ל ופחות אצל הקהילות שלא לובשים שחור לבן (תקנו אותי אם אני טועה)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת עלון שמגיע לרוב הבתים של חסידי ברסלב או כל רעיון אחר איך אפשר להגיע אליהם במיוחד
אני מוכרת ויטרינות לנרות שבת, יש לי בקטלוג ויטרינה שעשה בעבר חסיד ברסלב כאשר בקירות שמנו תמונות מחופות זכוכית במקום מראה
מאז יש לי הרבה הזמנות כאלה מחסידי ברסלב שנתקלים בתמונה בטעות, ושוב ושוב אני שומעת מהם על הפספוס, שאני לא מפרסמת את זה אצלם
אז איפה כדאי לפרסם את המוצר הזה? מדברת על פרסומת קבועה ולא חד פעמי כמו פליירים
יש לי שאלה הילכתי על הדלתות של הויטרינה שפותחים את הדלתות בשבת וחג ומופיע על זה כיתוב וע"י פתיחת הדלת נקטע המילה האם זה לא נקרא מוחק (מישהו אמר לי פעם על שתי דלתות שהיה כיתוב אחד שלם ושפתחו את הדלת זה נחלק לשתיים שזה בעיה בשבת לפתוח את הדלתות.)

• הוסף לסימניות
מי פותח דלתות בשבת? מדליקים לפני שבת ולא נוגעים בזה

• הוסף לסימניות
מי פותח דלתות בשבת? מדליקים לפני שבת ולא נוגעים בזה
אתם צודקים ובחג?
או שמשתמשים עם זה בתור ויטרינה ורוצים להוציא מזה משהו בשבת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה