כללי פרסום סטודיו לעיצוב והשכרת בגדי ערב

• הוסף לסימניות
המודעה קרייאטיבית מאד.

רק ש...
שכחתם לקחת בחשבון שלא רק נשים קוראות את העיתון, וד"ל.
ליומונים החרדיים, מודעה כזו לא תכנס בכלל.
לשבועונים גם לא, אולי רק למוסף לבית

המדד לבדוק אם המודעה כשרה וראויה להתפרסם, הוא: אם הייתם יכולים לראות אותה ביומונים החרדיים.

למרות שזה לא קל, והרבה פעמים צריכים לוותר על רעיונות, זו האמת, ואתה אנחנו צריכים להתמודד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naomi;324983:
ע''פ כללי הפרספקטיבה, הצלם הכי קרוב צריך להיות הכי גדול, השני פחות, והשלישי קטן מכולם. כאן בעיצוב קורה ההפך.

עכשיו הפרספקטיבה בסדר?

קבצים מצורפים

• פרסומת.jpg
    KB 87.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
עיצוב מיוחד!
לא עדיף שהכלה תעמוד קצת לפני הכסא?

• הוסף לסימניות
ממש השתפר, מיוחד!
אולי טיפונת להקטין את הכסא? והוא מידי רחב

• הוסף לסימניות
כמובן שעלייך לעשות במודעה מה שאת מחליטה, אבל חבל שלא ניסית להקשיב למה שאמרו פה- להוריד אלמנטים, שיהיה רק צלם אחד, להוריד את כסא הכלה..או שאולי ניסית ולא אהבת? יש עומס במודעה וסתם חבל.
ולגבי מה שאמרו שזה לא יכנס לשבועונים החרדים- צריך לבדוק באמת
ואם אכן לא יקבלו את המודעה כמות שהיא עכשיו- הייתי מציעה לעשות רק את הבמה ללא שום דמות כלל, עם יותר זרקורים, ושהספוט איפה שהילדה היתה צריכה לעמוד יהיה הכי מואר והשאר מאד חשוך, ולכתוב את המשפט שכתבת שם- "הנסיכה שלך.."

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שיאסרו להראות צללית של ילדה קטנה.
מקסימום הכלה, אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;325503:
אני לא חושבת שיאסרו להראות צללית של ילדה קטנה.
מקסימום הכלה, אני טועה?
אני מסכים איתך, אבל יתד חולק עלינו (שלא לדבר על המודיע)

• הוסף לסימניות
אם זה רלוונטי ביקורת ממש על הרעיון, תגידי, כי אני לא רוצה סתם לבקר אם זה כבר לא תועלתי.

בכלל, כל אלו שתמיד מגיבים, זה כמעט תמיד לחיוב. זה לא נראה לי תואם למציאות.
מטאור, סליחה שאני כותבת זאת דווקא במודעה שלך אך בהרבה מודעות כשיש לי דעה ביקורתית לא נעים לי להיכנס ולהרוס בין כל שאר המחמיאים ולכן כמעט אף פעם איני מגיבה בחוות דעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה