כללי פרסום - צילום צבעוני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;435738:
לא הבנתי!!
הסבר אפשר?
בתור גריפקאית מדופלמת היה מתאים שתחליפי,
ולא תשתמשי במשהו מוכר שאת יצרת למשהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;435742:
בתור גריפקאית מדופלמת היה מתאים שתחליפי,
ולא תשתמשי במשהו מוכר שאת יצרת למשהו אחר.

תודה, צודקת.
אז מה את ממליצה? טווס אחר?

• הוסף לסימניות
גמני ישר חשבתי על הפרסומות למרכז חוגים - שכבר העלת לכאן

.................;)

• הוסף לסימניות
את מפסידה מהלקוחות שלך,או מרוויחה מהם????????

• הוסף לסימניות
הצבעוני ממש יפה וכל העמוד נראה ג"כ הרבה יותר טוב אבל לפי השיג ושיח פה נראה שזה עומד להשתנות.

• הוסף לסימניות
מטאור, העבודה באמת יפה אבל מאוד מזכירה את מרכז החוגים כפי שהזכירו.
הייתי מציעה לך, אם העסק הוא במיתוג הראשוני, אולי כדאי לך לשלב איזשהו דמותג, אולי ציפור צבעונית בכל מיני תנוחות שתבשר על המבצעים וכו' או כל רעיון אחר.
אפשר גם במקום דמותג ללכת על רעיון אחיד שירוץ לאורך כל הפרסום ויהיה ניתן לשינוי לפי המבצעים והזמנים השונים של הפרסום - בקיצור - קונספט... :)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את הצבע של השורה "צילום שחור לבן ב 02.5 אג' "
לצבע שחור
יקפיץ ויזואלית גם את הצבעוני וגם את השחור לבן
ללא "הטעיית לקוח"

• הוסף לסימניות
לשאלתך
האם זה לא ריק מידי?
רציתי שיהיה ברור...
זה לא מידי ריק, ואכן הוא ברור
הפרסום נתן לי תחושה קצת שהדף הפנימי בדרך להתקפל ו... הופס המחיר הזול נגמר.
<!-- / message --><!-- attachments -->

• הוסף לסימניות
בעיה בצעוניות
ובגודל הטקסטים
צריך להיות יותר חזק
לא טיפלתי בטקסט רק הגדלתי יחסית
אבל שינוי צבע הרגע חובה

קבצים מצורפים

• attachment-4.jpg
    KB 215.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה כתמיד
הציפור הזכיר לי את המרכז חוגים

• הוסף לסימניות
כדאי לשים לב שבדרך כלל את האגורות כותבים קטן יותר, מרחוק זה היה נראה לי כמו מאה וחמישים. מישהו עוד עלול לפספס את הדיל.

• הוסף לסימניות
מודעה יפיפיה!!!
מפריע לי שהלוגו שלך בניק הפוך מהלוגו במודעה(כמו בשאר העבודות שלך)

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד מאוד יפה!
אבל בשניה שראיתי את זה חיפשתי קשר למרכז חוגים שמיתגת.
משלא מצאתי נזכרתי- אה... לאחרונה העלת גם משהו על פיתוח תמונות כנראה זה בשבילך...
אם הפרסום של מרכז חוגים מתפרסם באותו עיתון שאת מפרסמת את זה... לא נראה לי לעניין. ואם זה בעיר אחרת. אז אפשר לשקול...

• הוסף לסימניות
לא לשנות כלום. פשוט יפהפה (הגירסה השנייה).

• הוסף לסימניות
יפה מאד! יש לך את זה!!!
תנסו אולי להוסיף ק צ ת צהוב או כתום שיראה צבעוני באמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה