כללי פרסום

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שזה לא פורום פרסום
אבל זה הפורום הכי פעיל.....
משהו יכול להגדיר לי מה זה קראיטיב?

• הוסף לסימניות
כשמו כן הוא
הרעיון היחודי והמקוריות שמאחורי כל קמפיין טוב
אגף הקריאייטיב הוא בדרך כלל האגף האחראי על סערת המוחות , על יצירת רעיון מקורי ומושך לפרסומת בפרט ולשיווק בכלל

• הוסף לסימניות
קריאייטיב זה בעצם הבניה הויז'ואלית של הקמפיין. בעוד הקופי אחראי על הרעיון הבסיסי והטקסטים, הקריאייטיב לוקחים את הרעיון ומפתחים אותו הלאה. איך הוא יראה על המודעה, באיזה ויז'ואל נשתמש וכו'

• הוסף לסימניות
לא סערת מוחות אלא "סיעור מוחות"
נו אלמנט, אולי נפתח אינדקס מושגים בפרסום?

• הוסף לסימניות
אני הראשונה שמוכנה...
אני חושבת שלכל גרפקאי צריך להיות מושגים בפרסום, לא?
ותודה לכולם על התשובות.

• הוסף לסימניות
יש כבר כזה דבר באשכול הזה.
דרך אגב, שם גם יש הסבר מה זה קריאיטייב.

• הוסף לסימניות
סופרווייזר= מנהל את התקציבאים.
תקציבאים= אנשי הקשר של המשרד מול הלקוחות בפועל. מנהלים את התקציבים של הלקוח.
אסטרטג= בונה מערך אסטרטגי ראשוני (קהל יעד, וכו')
קופי (קופירייט) - מגבש קונספט כללי ומילולי של הקמפיין (קמפיין=מסע פרסום)
קריאייטיב =(שייך לארטדיירקטור), נוסחאה וויזואלית.
ביצוע= הביצוע של העבודה בפועל.
טרפיק\מדיה= שולט על תחומי המדיה (פרינט, רדיו, אינטרנט וכו')
בריף= הוראות ביצוע שמחולקת ל4 חלקים בסיסיים.
וויזואל= המראה החזותי של המודעה. (כולל, תמונה, סכמת צבע, וסגנון פונט)
פרינט=דפוס.

• הוסף לסימניות
טיפוגרף,
אחרי הרשימה שלך, כבר כמעט ואין לי מה להוסיף...

אולי לשנות פרט קטן, טרפיק ומדיה לא מחוברים אלא נפרדים. מדיה אחראים על כל התחום של המדיה - קרי, הזמנות עמודים בעיתונות ומעקב אחריהם. טרפיק הוא בעצם מנהל הסטודיו במשרד הפרסום, ובנוסף אחראי על הפקות חיצוניות כמו פעילויות קד"מ.

קד"מ - קידום מכירות על ידי אמצעים שונים כמו דוכני מכירה ברחוב, חלוקת פליירים על ידי דיילים ועוד כיד הדמיון הטובה על הקד"מניקים..

• הוסף לסימניות
טיפוגרף ואלמנט, אחרי ההודעות שכתבתם אני מבין שהתעצלתם לבדוק בלינק שהבאתי.
אז העלתי את הקובץ ששילת הביאה שם לפה, תסתכלו ותהנו, ואז באמת לא יהיה לכם מה להוסיף כמעט...

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 133 · צפיות: 49

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה