כללי פרסומות למכירת אתרוגים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות, (חשוב לי הערות)

תודה

קבצים מצורפים

• ed 4.jpg
    1.9 MB · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
גודל האתרוג בלי פרופורציה לחלוטין ללולב האגוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;851744:
גודל האתרוג בלי פרופורציה לחלוטין ללולב האגוד

כן זה אני יודע כבר לא הגעתי עדיין לתקן בכל אופן תודה רבה, ומה עם השאר?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה הצבעים/סקיצה מתאים לנושא אולי תנסי קצת לשנות למעלה את הכותרת (החצי עיגול) אני חושבת שזה יכול להשתלב יותר טוב בצורה אחרת
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גייסט אויפן גוטן ריכטונג
מאך אביסל שמעלער די לינקע קאלום.
די זמנים לייג אונטן די רעכטע זייט, און די סטאר וועגן די פרייז מאך קלענער און רוק עס ארויף ערגעץ וואו מער אויבן.
עס פעלט נישט אויס די לולב, מאך די אתרוג היבש גרעסער, און קענסט אונטערלייגן אפשר א שיינע איידעלע ליכטיגע וועלוועט סחורה, אדער עפעס אנדערש אביסל אנצופילן דעם חלל.
די פאנט קענסטו שפילן מיט באלד און נישט באלד, דערווייל האסטו גענוצט נאר איין משקל, דאס וועט עס רייכער מאכן.
און כ'מיין אז דערמיט ביסטו פארטיג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתיבה נכונה;852079:
גייסט אויפן גוטן ריכטונג
מאך אביסל שמעלער די לינקע קאלום.
די זמנים לייג אונטן די רעכטע זייט, און די סטאר וועגן די פרייז מאך קלענער און רוק עס ארויף ערגעץ וואו מער אויבן.
עס פעלט נישט אויס די לולב, מאך די אתרוג היבש גרעסער, און קענסט אונטערלייגן אפשר א שיינע איידעלע ליכטיגע וועלוועט סחורה, אדער עפעס אנדערש אביסל אנצופילן דעם חלל.
די פאנט קענסטו שפילן מיט באלד און נישט באלד, דערווייל האסטו גענוצט נאר איין משקל, דאס וועט עס רייכער מאכן.
און כ'מיין אז דערמיט ביסטו פארטיג.

כתיבה! אתה יכול לצעוק, ישמעו אותך... ;)

• הוסף לסימניות
אין מאמע לשון הערט זעך עס א סאך בעסער.

• הוסף לסימניות
האתרוג מעופף באוויר. תלוש לגמרי וכנ"ל 3 המינים הנוספים

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

(תודה לכולם שכתבו הערות, זה מאוד עזר לי לעכשיו, ולהמשך)

(יש כמה דברים שצריך לתקן בטקסט זה אני יודע כבר)

עדיין חשוב לי הערות

קבצים מצורפים

• ed 4.jpg
    1.9 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עדיין חשוב הערות!!!

איך זה עכשיו?
יש למישהו רעיון איך לשפר או שזה טוב כך?
תודה לכולם

קבצים מצורפים

• ed 4.jpg
    2 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אין צורך להקטין את האתרוג שיראה כמו זית רענן
רק אולי תחפש באמת פרי עץ הדר וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;853816:
יפה מאוד!
אין צורך להקטין את האתרוג שיראה כמו זית רענן
רק אולי תחפש באמת פרי עץ הדר וכו'
אתה מתכוון שזה עכשיו מידי קטן?

• הוסף לסימניות
לא!
אני מתכוון שאין צורך להקטין את האתרוג שיתאים ללולב אלא גדול כמו שעשית.

• הוסף לסימניות
נעם ארויס די זמנים פונעם באלי און לייג עס גראד אונטן נעבן די נאמען - אפגעטיילט מיט א ליין
און אויבן וועגן די פרייז לייגט אריין אין א באלי. יעצט זעט עס סתם אויס תלוש

• הוסף לסימניות
עדיין חשוב הערות!!!

איך זה עכשיו?

איזה יותר יפה
(אני מתכוון להקטעים של "הזמנים", "והמילים" שנמצא על הרקע הלבן בצד ימין)

תודה לכולם שעזרו עד עכשיו

קבצים מצורפים

• ed 5.jpg
    1.9 MB · צפיות: 36

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה