כללי פרסומת גרינית, חו"ד

• הוסף לסימניות
אני מעלה שוב את הפרסומת לשיפוטכם
(פעם קודמת הייתם אחרי צום ועסוקים בהתרגשות לפני יום העיון...)
תודה מראש על כל תגובה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 711.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא רואה מה הקשר של העץ הריחני, זה מתאים לארגוני ה'ירוקים'
דבר שני, הייתי מנסה לראות איך נראה קו העבה האדום בירוק ואת הכיתוב מתחת ללוגו משחור לירוק
כמו" כ האותיות המודגשות הקלדה, הגהה וכו' הייתי עושה בירוק
כדי ליצור מעין אשליה של 3 פסקאות, זה יוצר תחושה פחות עמוסה.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
דווקא זכור לי שנתנו כמה וכמה הערות
אבל אם אתה רוצה שוב אז בבקשה:
הצבע האדום למטה... איך הגדיר מישהו פעם שעברה, קצת "תקוע" אם כבר מכניסים אותו, תן לו להופיע בעוד מקומות.
השפיץ השחור למעלה, יש שם מעין "לולאה" שנוצרת שם כנראה לא בכוונה, זה נראה פיקשוש.
צפה בקובץ המצורף 42492

סימני קריאה, למה צריך? זו אזהרה? זה ציווי? התראה? אולי לא חייבים?

אולי במקום "מהיום - חוויה להוציא ספר"
אפשר "גרין - חוויה להוציא ספר"

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 26.1 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה