כללי פרסומת לבטוח רפואי בארץ לחוצניקים

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אפשר לשפץ?
ומה עם הקטע הלבן משמאל לאיש? האם הוא מפריע?
תודה

קבצים מצורפים

• פרסומת 4545-01.jpg
    KB 105.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מודעה מרשימה ומשדרת אמינות ורצינות.
החלל הלבן מצוין - הוא נותן אויר לנשימה...
את הטקסט הייתי מזיזה טיפה ימינה (כלומר: מגדילה את השוליים בצד שמאל)
יפה מאד.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, הטקסט מסודר טוב. לדעתי את החוצניק/הדמות לסובב עם הפנים שמאלה. שיראה שהוא מגיע ולא נעלם. החלק העליון המטוס והשמים לטעמי בהירים מדי.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למי המודעה מופנית, אבל אם זה לציבור שלנו, אז האתר בתמונה מזכיר את ישראל, אבל גם קצת את השכונות הערביות, למה לא עדיף לתת אתר מרגש כמו הכותל, דבר נוסף, אלוי כדאי להמליץ להם משהו כמו: מה יותר בטוח מלהתפלל בכותל... להכניס משהו יהודי רגשי מושך.
ואם זה לציבור הרחב, אזי לא נראה לי שהם רואים בתמונה מסוג זה חזות של ארץ ישראל, אלא כמקום כבוש שנוי במחלוקת, בעיקר כשהמגדל בשמאל מזכיר בת תפילה ערבי ולא יהודי. להם עדיף לתת תמונה יפה מאילת וכדו'

• הוסף לסימניות
שורה רביעית נגמרת ב/// במקום ב:... מסתמא.

אכן, חלל נחוץ וטוב.

• הוסף לסימניות
פרסומת יפה ונעימה לעין! קצת מפריע לי המטוס, אולי זה קוטע את החלק של השמים אולי לעשות אותו משולב קצת יותר או לשים רק חלק ממנו.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה לכולם על ההערות הבונות.
התמונה היא לפי בקשת הלקוח, אנסה לשכנע אותו ללכת על כותל, גם לי זה צרם...
ההקלדה /// לא תופיע כמובן בפרסומת, חסר לי שם מילים.
אכן, הפונטים פשוטים, אך חשבתי שזה משדר אמינות וסולידיות, זה לא מכירה סינית נוצצת ומסנוורת עיניים, אני צודקת?
בכל אופן, תמונה יפה של כותל יש למישהו? אשמח לקבל.

• הוסף לסימניות
משדר אמינות-עבודה יפה

• הוסף לסימניות
המטוס והזוית כלפי המגדל מעוררת אסוציציה לא נעימה והכיפה של מגדל דוד לא מוסיפה !!

רוצה להגיד שעוד שנייה והמטוס בתוך המגדל

ועוד לחו"ל ? לדעתי הימור מסוכן

שינוי האימג' או משחק עם הגדלים של האלמנטים

המטוס בגודל הנוכחי מאוד מאיים

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה