נכתב ע"י ragua;804857:נפלא! איזה כיף!!! אשרינו שזכינו!
[בסוף הפסקה השלישית בצד שמאל המילה "הנו" - אמורה להיות "אנו"]
נכתב ע"י יוגב ברדה;805026:יפה מאוד! נקי ומושך את העין!
הפריע לי מאוד הענין של הניסוח הלשוני, שהוא משובש לא מעט, להלן דוגמאות:
"מיוחד לנשים" - לכאורה צריך להיות "במיוחד לנשים"
"שליקטנו בכל גדולי הצדיקים" - "מכל גדולי הצדיקים"
"הלכות אקטואליים" - "אקטואליות"
"לדורנו הנו" - "אנו" (העירו על זה כבר)
"לנוחיות המתפלל" - "המתפללת" (מדובר על נשים, לא?)
המרכאות "ללשון נקבה' - או שתי מרכאות או מרכא אחת...
ועל זאת נוסף ענין הפסיקים והנקודות שדי הושמט...
מבחינה גרפית הפריע לי הקטע עם המרכאות שאינן בצורה שווה לפסיק באותו הפונט (ייתכן שזה מובנה כך בפונט, אני יודע שיש כאלו, אבל לי אישית הדבר צורם)
מכל מקום סה"כ מבחינה גרפית - נפלא!
מבחינה גרפית הפריע לי הקטע עם המרכאות שאינן בצורה שווה לפסיק באותו הפונט (ייתכן שזה מובנה כך בפונט, אני יודע שיש כאלו, אבל לי אישית הדבר צורם)
נכתב ע"י יוגב ברדה;805032:סתם שאלה - את עדיין סטודנטית?
אם כבר לא, אז תעדכני, גם אני לא שמתי לב, עד שהעירו לי איכשהו. אם לא מצליח לך - תבטלי את כל הקטגוריות כולל סטודנטית, תאשרי, תכנסי שוב ותבחרי את מה שצריך - אצלי זה עבד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים