כללי פרסומת להשכרת שמלות

• פותח הנושא מש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מדובר בפרסומת שאמורה לשדר יוקרה ואלגנטיות?
האם זה משרת את המטרה?
דווק הלקוחה אהבה את הפרסומת..
הערות והארות יתקבלו בברכה.
תודה

קבצים מצורפים

• סינדרלה1.jpg
    KB 117.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
זה יפה אבל אני הייתי עושב איזשהו מקף בין רצית לכוכב

• הוסף לסימניות
יפה מאד. {קצת הזכיר לי כוכב ים וגלים...}

• הוסף לסימניות
אם רצית כוכב..
בשתי שורות
וסינדרלה=הייתי מחליפה לפונט זורם יותר
הצלחה

• הוסף לסימניות
שתי השורות הראשונות המחורזות - מאד מכבידות על הקריאה, עד שקוראים אותן נכון - זה מתיש את הקורא, וזה וודאי לא המטרה שלך. כדאי לצמצם לטקסט יותר זורם וקליל. את הכיתוב "חזרנו לב"ב, את מוזמנת", הייתי מקטינה את הרווח בין השורות וממרכזת יחסית לשורות ויחסית לעמוד. זה יסדר לך את כל הקומפוזיציה. העיצוב יפה מאד, והשם במיוחד.

• הוסף לסימניות
הכיתוב זה הרצון של הלקוח.
אני מוסיפה עוד דוגמא- מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• סינדרלה2.jpg
    KB 150 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עדיין לא מרגיש לי מספיק יוקרתי בשביל השכרת שמלות ערב

חסר עיבוד של הטקסט

אל תעלבי
אבל זה נראה שהקלדת הכל בתיבה אחת ובגודל אחיד ופשוט פיזרת את זה במודעה

הכותרת חייבת להיות מובדלת ומודגשת הרבה יותר מהמלל למטה היא חייבת להיות בולטת
תנסי לשחק איתה לא מידי שלא יהיה מקושקש אבל שכן יראה יוקרתי

כל המלל של 'השכרת שמלות'... צריך להיות ביחס הרבה יותר קטן מהכותרת ומ'חזרנו לבני ברק'
(חשוב מאוד שיראו את זה כדי שיבינו על מה מדברת המודעה)

לסיכום חסרה לך היררכיה במודעה- סדר:
מה שהכי חשוב הכי גדול ומושך ומה שאחריו פחות וכו'

• הוסף לסימניות
ואיך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 102 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
הטקסט למעלה לא מתנגן טוב. אם את בכ"ז מתעקשת על החריזה, אולי תעשי איזה פיסוק שיעזור לרצף הקריאה.
דבר שני, Bridal gowns זה שמלות כלה! את צריכה לכתוב: Wedding gowns, שזה בגדי חתונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;754346:
להוריד את הכוכב מהר אל תשימי אותו בכלל זה לא מתאים!!!!!!!!!!!!!!

זה הדרישה של הלקוחה.

• הוסף לסימניות
הדוגמא השניה שהעלת הכיי יפה לדעתי אם כי את צריכה לעבוד קצת על הטקסט...
אם את רוצה להשיג מראה יוקרתי תקטיני את הטקסט בצורה כזאת שיישאר הרבה רקע!
טקסט גדול ומפוזר על הכל בלי הבחנה של גופן ומידה גורם למודעה הכיי יפה להראות זולה ושוקית....

ועוד משו קטן....החרוז למעלה לא מתחרז....אם את מתעקשת פשוט תורידי את המילה ערב...היא מסבכת את המשפט

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה זה משדר, יוקרה- זה לא, וגם לא מתקרב לשם.

משדר השכרה עממית למדי- מחירים לא בשמיים והתמורה בהתאם, נחמדה אבל לא אקסלוסיבית ויוקרתית

זה מה שזה משדר ולא משנה בדיוק עם כוכב או בלי- מחכה לקו עיצובי הרבה יותר יוקרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה