כללי פרסומת ליין

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
הפרסומת כבר סגורה...
נעשתה מהרגע להרגע.

קבצים מצורפים

• פרסומת יין עלמה.jpg
    פרסומת יין עלמה.jpg
    KB 357.2 · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
בכללי מודעה יפה מאוד.

כמה הערות:
א. יש לשפר את הלדינג ואת כניסת הטקסט בכותרת "טעם של איכות" כרגע אין משקל נכון בין שני צידי המודעה.
ב.חסר לי הלוגו במודעה. (נכון שהוא נמצא על הבקבוק, אבל זה חסר)
ג. ביינות חשוב מאוד בודי טקסט שייתן תחושה בפה. שידבר על היין על הענבים, הכרמים, המשפחה שמייצרת אותו ועוד.. (אם את צריכה קופי, אני כאן)
ד. אני רואה שהפרסומת כבר סגורה :(

• הוסף לסימניות
אמממ....
אולי כן עוד אפשר שינויים...
העניין הוא שהלקוח שלי מאווווד מתלבט על כל פרט, ועד שיש משהו שהוא מאשר (כמעט) מיד, אין לי כח להתחיל בשרשרת של התלבטויות....
את הנוסח הדליל הוא נתן.
זה כזה קריטי?
מדובר ביין במחיר כמו שצוין. אז הוא לא מא-וד יוקרתי.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, דורשת ליטוש
מצד הקומפוזיציה- האלמנטים לא יושבים טוב אחד עם השני, אולי כדאי לנסות לבדוק איך מתקבל בעין כשמקרבים את הכוס לבקבוק ונותנים יותר מקום לתמונת הכרם ברקע או לחלופין להחליף לרקע שחור (כרגע לדעתי זה- לא פה ולא שם)
יש רווח אינסופי בין השורות "טעם -של איכות" וכדאי גם ליישר את שורת המחיר מתחת לכותרת כדי ליצור סדר ונעימות בעין

• הוסף לסימניות
ככה יותר טוב, כשהכוס ממורכזת???
לא יודעת, אבל השני נראה לי יותר.... :confused:

קבצים מצורפים

• פרסומת יין עלמה 2.jpg
    KB 944.5 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
ד"א, ראיתי את הפרסומת של "רפואה ועזרה" במקומון בצפת, כ"כ יפה ומזמין
תצליחי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק כרמי;2405223:
ג. ביינות חשוב מאוד בודי טקסט שייתן תחושה בפה. שידבר על היין על הענבים, הכרמים, המשפחה שמייצרת אותו ועוד.. (אם את צריכה קופי, אני כאן)(

אני מסכים עם איציק.
"טעם של איכות" זה טוב למיונז. יין צריך יותר עומק ספרותי להעצמת החוויה.

(עד הערה קטנה: ההשתקפות של הבקבוק לא נכונה כ"כ, התווית צריכה להיות קעורה. מ"מ זה ממש לא נורא)

• הוסף לסימניות
המילים והקופרייטינג (...:p) של הלקוח.
לגבי התוית - שמתי לב לזה, ולכן טשטשתי מאוד כך שזה כמעט לא ניכר.

• הוסף לסימניות
היין לדעתי תופס מידי הרבה מקום ביחס שלו
וכן עדיף למרכז אותו כבהתחלה
צריך לראות איך יראה עם הרקע יהיה קצת סופיה, וכך הרקע והתווית יגלשו זה על זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדי שטינמץ;2406781:
המילים והקופרייטינג (...:p) של הלקוח.

אל דאגה הבנו את זה.
לא חשבנו שזה שלך. ניכר שאת ברמה אחרת, לכן גם הערתי כך.
תסבירי ללקוח...ותמשיכי לעשות עבודות יפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה