כללי פרסומת למצות דלות קלוריות

• הוסף לסימניות
הערות/הארות יתקבלו בברכה.

את הכיתוב הבאתי עם הOUTER GLOW מפוטושופ כי כשהפעלתי את האפקט על הכתב באילוס הוא לא יצא לי יפה. רק לי או שהוא לא באמת יוצא יפה באילוס?

תודה ושבת שלום לכולם

קבצים מצורפים

• מודעה.jpg
    KB 85.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מוצר מעניין....

• הוסף לסימניות
This user does not have permission to use the HTML BB code.
זו סתם המצאה שלי, חיפשתי על מה להתאמן... ולעניין העיצוב?

• הוסף לסימניות
לא הייתי אומרת מהמם. על אף שזה רק לאימון זה עדין בגדר התחלה.
את חדש בארץ הייתי מקטינה ואולי משנה כי מוצר כזה בד"כ קונים במקומות מוכרים עם הכשר מהודר.
את הכותרת להגדיל ולצמצם רווח בין השורות.
להוסיף עוד צבע. (סגול לא הכי מתאים למצות אבל זה ענין של טעם)
הגל להרחיק קצת מהפרטים מצד ימין יש הרבה רוחח וזה מצוין ומצד שמאל חנק ולא טוב.
הרבה הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
בגלל שזה בגדר התחלה זה מהמם ברור שיש עוד מה לשפר אבל יצא לה מאד יפה לדעתי....

• הוסף לסימניות
<TABLE id=post549727 class=tborder border=0 cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center><TBODY><TR vAlign=top><TD style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid" id=td_post_549727 class=alt1>זו סתם המצאה שלי, חיפשתי על מה להתאמן... ולעניין העיצוב?
<!-- / message -->
</TD></TR><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 1px solid" class=alt2></TD><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 0px solid" class=alt1 align=left><!-- controls --></TD></TR></TBODY></TABLE>
ניסיתי לחשוב איך מצה כולה להיות דיאטטית?
שמים יותר מים מקמח?? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;549807:
ניסיתי לחשוב איך מצה כולה להיות דיאטטית?
שמים יותר מים מקמח?? :rolleyes:

כמות המים והקמח רגילה אבל כשמוסיפים את הקלוריות שמים רק קצת.. משהו כמו קורט קלוריות לקילו קמח.. ומנערים חזק לפני שמוסיפים..
זה פטנט רשום.. והזכויות שמורות, לא להשתמש אפילו לא לשימוש אישי)

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה. הצבע האפור לא מתאים

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה- מצות מחיטה מלאה. לא יודע אם יש גם בהכשר הבד"ץ, אך זה אפשרי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה