כללי פרסומת לספר

• הוסף לסימניות
מה דעכתם ?

זו אחת העבודות הראשונות שעשיתי מעודי
שכעת שמחתי לשדרג אותה קצת

רק לשם שעשוע אני מצרף גם את הקובץ הראשוני :)

כמובן הארות/הערות יתקבלו בברכה...

קבצים מצורפים

• ישן.png
    KB 496.1 · צפיות: 22
  • משודרג.jpg
    1.9 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הראשון יותר טוב מכמה בחינות, יש בו קונטרסט טוב והפונט יותר מתאים הן בעברית והן באנגלית.
הספר שחור והרקע שלו שחור... זה קצת מפריע בעין, או שתתן לספר הילה לבנה יותר רחבה וברורה, או שתשנה את הרקע לצבע שיבליט יותר את הספר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מניחה שהשני הוא ה"מתחיל" יותר, ובאמת בעיניי הראשון מוצלח יותר.
הפונטים מתאימים יותר, מסודרים בצורה נעימה והחלק הלבן עושה סדר בעין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1695067:
אני מניחה שהשני הוא ה"מתחיל" יותר, ובאמת בעיניי הראשון מוצלח יותר.
הפונטים מתאימים יותר, מסודרים בצורה נעימה והחלק הלבן עושה סדר בעין.

אם יש מקום להתבלבל, אז כנראה אני ממש גרוע!
קשה להרשים את חברי פרוג אה... ?

• הוסף לסימניות
:confused: טעיתי? ;)
אם כן, אשמח לשמוע מה השיקול להוריד את החלק הלבן? למה שהספר יהיה מרחף או יהיה על רקע כהה?
אני לא מומחית גדולה כמו שאר החבר'ה פה, אבל מעניינים אותי השיקולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1695156:
:confused: טעיתי? ;)
אם כן, אשמח לשמוע מה השיקול להוריד את החלק הלבן? למה שהספר יהיה מרחף או יהיה על רקע כהה?
אני לא מומחית גדולה כמו שאר החבר'ה פה, אבל מעניינים אותי השיקולים.

חח לא לא טעית בכלל, אבל אין כאן גם מקום לטעות לדעתי...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
מסכימה עם קודמיי
הראשון מוצלח יותר מלבד הרקע השחור שכדאי מאוד לשנותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1695198:
עבודה יפה
מסכימה עם קודמיי
הראשון מוצלח יותר מלבד הרקע השחור שכדאי מאוד לשנותו

גם אני מסכים, אם כי לא נורא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה