כללי פרסומת לקידום "מרכז חוגים" בחודשי החורף...

• הוסף לסימניות
עכשיו זה הרבה יותר עליז! אבל מצטרפת להערה על הטיפות.

• הוסף לסימניות
הן עדיין נראות גדולות כי אין פרופורציה בינם לבין שאר הפריטים. (ואפי' שיתכן שזה כך בכוונה.)

חוצמיזה, מודעה מתוקה-מתוקה ומושכת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PURE;326219:
הן עדיין נראות גדולות כי אין פרופורציה בינם לבין שאר הפריטים. (ואפי' שיתכן שזה כך בכוונה.)

חוצמיזה, מודעה מתוקה-מתוקה ומושכת!

הקטנתי את הטיפות, לגודל כזה שעדין מוגזם יחסית לגשם, משום שהצורה שלהן לקוחה מהפרפר של הלוגו, ויש לי ענין שישימו לב לזה... עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• 1פרסומת חורף.jpg
    KB 853.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מודעה יפיפייה
מעבירה את המסר בצורה מיוחדת,
אהבתי שהוספת את הדלת
הצבע הצהוב בפנים מצוין ונותן להרגיש את החום שתרגישו בפנים לעומת הקור שבחוץ
מעולה!!!

הייתי מורידה את העיגולים במילה גם.

• הוסף לסימניות
יפה, שיפור רציני
עדיין, הקומפוזיציה של הילדים לא מתיישבת לי, יש כאילו חילוק בין ה-3 דמויות הימניות- שהן גדולות יותר לבין ה-3 השמאליות שהן קטנות יותר,
צריך לתקן את הגדלים והרווחים כדי שתהיה הרמוניה וקומפוזיציה נכונה יותר
ונראה לי שכדאי להפחית מהדמויות,
אולי אם תורידי את זה עם המטריה הצהובה, ואת זה עם התכלת תגדילי מעט,
מפריע לי שהכתום קטן יותר מהורוד אפילו שהוא קרוב יותר.

ו-למה שהעיטורים שיוצאים מהדלת לא יהיו בנויים על סמך עיטורים מהלוגו?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומתוק.
דמויות קרובות צריכות להיות גדולות יותר ורחוקות קטנות יותר.
קצת מפריע שהכיוון של הרגלים של הבנים פונה הפוך מהדלת.

• הוסף לסימניות
הראשון יותר טוב, לדעתי. אולי שהילדים יגיעו לקשת צבעונית, בראשון. ואם משאירה את השני, עדיף "גשם" בגדול, ו"גם" בקטן, לע"ד. ממש יפה, הכול!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;326294:
יפה, שיפור רציני
עדיין, הקומפוזיציה של הילדים לא מתיישבת לי, יש כאילו חילוק בין ה-3 דמויות הימניות- שהן גדולות יותר לבין ה-3 השמאליות שהן קטנות יותר,
צריך לתקן את הגדלים והרווחים כדי שתהיה הרמוניה וקומפוזיציה נכונה יותר
ונראה לי שכדאי להפחית מהדמויות,
אולי אם תורידי את זה עם המטריה הצהובה, ואת זה עם התכלת תגדילי מעט,
מפריע לי שהכתום קטן יותר מהורוד אפילו שהוא קרוב יותר.

ו-למה שהעיטורים שיוצאים מהדלת לא יהיו בנויים על סמך עיטורים מהלוגו?

אני ממשיכה עם הקו של הפרוספקט, אותו קיבלו תושבי העיר לתיבות הדואר לפני כחודש. מצ"ב הצד הפנימי של הפרוספקט, תוכלי לראות למעלה את העיגולים האלה.
תודה על שימת הלב והעיצות.

קבצים מצורפים

• פרוספקט לחבד.jpg
    1.7 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
איזה יופי חי!

• הוסף לסימניות
מקסים! אחרי כל השינויים.
משום מה אני הייתי הולכת על כוון בסגנון כשגשם בחוץ ואי אפשר לצאת-יש תעסוקה לילדים. (כמובן במשפט יותר מסוגנן וזה מתאים למודעה)
על דרך החיוב. וכאמא אני דוקא בחודשי החורף שולחת לחוגים כי לא יוצאים לגינה. נקודה למחשבה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;326478:
מקסים! אחרי כל השינויים.
משום מה אני הייתי הולכת על כוון בסגנון כשגשם בחוץ ואי אפשר לצאת-יש תעסוקה לילדים. (כמובן במשפט יותר מסוגנן וזה מתאים למודעה)
על דרך החיוב. וכאמא אני דוקא בחודשי החורף שולחת לחוגים כי לא יוצאים לגינה. נקודה למחשבה..

כל הכבוד, בדיוק זה מה שהלקוחה אמרה לי היום, ואני באמצע לחשוב על שינוי הטקסט לשדר חיובי.

• הוסף לסימניות
שיניתי את הסלוגן

האם מובנות שתי המשמעויות?

קבצים מצורפים

• 3 פרסומת חורף.jpg
    KB 811.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
המודעה יפיפיה, בטוב טעם.
נראה לי שהיה כדאי שאלמנט אחד יהיה גדול יותר הדברים שוקלים יחסית אותו דבר,
הכותר,
הילדים הדלת, שום דבר לא במיוחד גדול

• הוסף לסימניות
גרפיקה ברמה!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המשמעויות מובנות,
אבל אני לא מסמפטת משום מה שתי משמעויות, יש בזה משהו קצת יחנה

• הוסף לסימניות
מיוחד! ממש ברמה הכל מרנין ומושך. אהבתי דוקא את הסלוגן, זה שונה מהנדוש-כשקר בחוץ.. בואו להתחמם וכו'
נקודה קטנה אולי את המטריה הורודה תשימי לאחת הבנות?

• הוסף לסימניות
עכשיו הרבה יותר טוב

לדעתי כמובן...
הראית עכשיו שלמרות האפרוריות שבחוץ- במרכז החוגים חם וצבעוני
מקסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה