כללי פרסומת לשטריימלאך

• הוסף לסימניות
במסגרת העבודה על מודעה זו התחלתי עם רעיון שהיה קשור להוצאות הכבדות של החג וזו הייתה המודעה הראשונה, ואחר כך ניסיתי עוד כיוון של לעקוף את ההוצאות הכבדות ולתת יותר דגש על המחיר הזול באופן ישיר. ולצורך כך יצרתי את ה"בלוק" של "אין הנחות" וניסיתי גם את זה מכמה כיוונים והנה התוצאות לפניכם, אז מה אתם אומרים???

תודה לניק "רובד" על העזרה הרבה

נ.ב. כל הפרטים מפוברקים

קבצים מצורפים

• שטריימל פסח.jpg
    KB 588.4 · צפיות: 23
  • טיפוגרפיה שטריימלאך ניסוי נוסף.jpg
    KB 707.4 · צפיות: 17
  • ניסוי המליון.jpg
    KB 585.9 · צפיות: 19
  • ניסוי מליארד.jpg
    KB 596.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפהיפה!

המודעה הראשונה, נראית 'חתול בשק'...

הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על כיוון לא שיגרתי, לדוג' "תנור קנית כבר במיוחד לפסח, מה עם שטריימל" לנסות לדחוף לאנשים רעיון לקנות שטריימל מיוחד לפסח במחיר כזה, ;)
או "כשתתכופף לאכול מצה מי אחראי שלא נופלים פירורים מהשטריימל ? מהדרין קונים שטריימל חדש לפסח !
(כמובן שאני לא מתיימר לנסח בצורה מקצועית)

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני,
אבל אולי פחות עקום, ולשפץ את התמונה של השטריימל.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התמונה השניה של השטריימל - דהויה מידי, צריך להחיות אותה.

• הוסף לסימניות
חברה, מה קורה כאן? תתחילו להגיב ולחוות את דעתכם המקצועית!

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שהשני ממש מקצועי ומוצלח רק קצת פחות עקום- קשה לראש להסתובב כ"כ...

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על השלישי
אולי כדי לשים את השטריימל על איזה שולחן יוקרתי וכו' עם השתקפות לדעתי זה יצא משהו....
הצלחות לך ולידידנו רובד

• הוסף לסימניות
בחירת הפונטים מוצלחת כנ''ל הצבעים.
יש כאן מיד הרבה סקיצות. הייתי מצנזרת מורידה את הדוגמאות שבטוח לא יהיו רלוונטיות ומשם מתקדמת הלאה.
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה