פרסומת לתכשיטי כפתורים

• פותח הנושא Yael
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

פרסומת לתכשיטי כפתורים מקוריים (מהממים אגב...לי יש 2 עגילים ^__^) (: אשמח לשמוע חוות דעת (בעיקר לגבי הטקסט...)

תודה!

(אגב, משהו יודע איך מקשרים את אותו נושא לשני פורומים מבלי לפתוח בכל אחד מהם נושא בנפרד?)

קבצים מצורפים

• shira-kaftoray-s.jpg
    KB 211.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
קודם כל זה מהמם!
מה את אומרת על לעשות את הכפתורים שציירת - לא מצוירים אלא מתמונות אמיתיות של הכפתורים?
לשלב את זה בציור, נראה לי ישדרג פלאים.
בעצם לא ישדרג אלא ייתן יותר אמינות, אנשים אוהבים לראות את מה שרוצים למכור להם, בלי לבא בשביל זה קודם לחנות.

• הוסף לסימניות
איזו אווירה אקזוטית מדהימה (:
ממש אהבתי!
היא נראית הודית או משהו, זה מושך את העין במקוריות וביופי.
כבר אמרתי שאני אוהבת את הצביעה? (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;822240:
קודם כל זה מהמם!
מה את אומרת על לעשות את הכפתורים שציירת - לא מצוירים אלא מתמונות אמיתיות של הכפתורים?
לשלב את זה בציור, נראה לי ישדרג פלאים.
בעצם לא ישדרג אלא ייתן יותר אמינות, אנשים אוהבים לראות את מה שרוצים למכור להם, בלי לבא בשביל זה קודם לחנות.

גם חשבתי על זה, זה נראה לי נכון ביותר. ממש תודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;822268:
איזו אווירה אקזוטית מדהימה (:
ממש אהבתי!
היא נראית הודית או משהו, זה מושך את העין במקוריות וביופי.
כבר אמרתי שאני אוהבת את הצביעה? (:

יפה שקלטת! זה ביוק מה שזה אמור להיות כי זה האופי של זו שמייצרת אותם (זו באיור....) ו"במקרה" בעלה הודי (:

• הוסף לסימניות
את ממש שולטת במנגה, ראוי להערצה, סגנון ציור לא פשוט בעליל.. יפה מאוד מאוד!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!סוחף! ומלא אוירה!!!
חושבת גם לגבי הכפתורים שכדאי לשלב גם אמיתיים ולגבי הטקסט צריך עוד שיפור..........

• הוסף לסימניות
האיור עצמו מקסים! יישר כוח!

• הוסף לסימניות
וואי וואי!!

מגניב מגניב!

אם כי ..קצת חסר סימני יהדות ..זה ממש COPY מנגה ....

צריך לחשוב על איזה שהוא אפייון יהודי...
חשוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;822392:
וואי וואי!!

מגניב מגניב!

אם כי ..קצת חסר סימני יהדות ..זה ממש COPY מנגה ....

צריך לחשוב על איזה שהוא אפייון יהודי...
חשוב!

יש משהו בזה, אני מנסה לפעמים לייחד את זה שיהיה פחות מנגה ממש, אבל אכשהו זה תמיד יוצא כך...

• הוסף לסימניות
עוד ציור מהמם של יעלי :rolleyes:
אהבתי את הטקסט...:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה