כללי פרסומת נוספת למגזין הינומה

• הוסף לסימניות
אשמח שוב להערות בונות ומחכימות.

קבצים מצורפים

• וויס רהיטים - עמוד שלם-1.jpg
    1 MB · צפיות: 19
  • וויס רהיטים - עמוד שלם.jpg
    KB 977.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בס"ד
לעניות טעמי, השני משדר הרבה יותר יוקרה ויותר מושך.
בראשון משהו לא מסתדר לי עם ה"רהיטי וייס" ואין קונטרסט מספיק חזק בין הצבעים.
באשר למלל : ב"ב פ"ת י-ם אולי איזשהו תו שמפריד ביניהם. ה"עדיף בתאום מראש" משפט חלוש מדי, אולי להחליף ב"מומלץ לתאם מראש פגישה עם נציג מטעמנו.." או משהו דומה.
בהצלחות

• הוסף לסימניות
גם לדעתי השני יותר מושך..

• הוסף לסימניות
רוב הטקסטים נראים מתוחים, מכווצים, בקיצור לא 100%.
אני מעדיפה את הראשון, משדר יותר עץ.

• הוסף לסימניות
אמנם הראשן הוא יותר צבעים של רהיטים, ז"א הוא יותר נראה כמו פרסומת לרהיטים (השמות של הערים מפריעים לי שם מתחת לשם)
אבל השני אכן יותר יוקרתי ויפה
לדעתי כדאי את השני

• הוסף לסימניות
השני יותר יפה.
לדעתי בשניהם חסר אויר.
בכללי - כיון מאד נחמד.

• הוסף לסימניות
השני

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי יותר את השני.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני בעדו השני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה