כללי פרסומת פנינים

• הוסף לסימניות
באתי להגיד לך בדיוק מה שאביה אומרת וראיתי שהיא כבר אפילו ביצעה את זה. ממש יפה!
וכנראה הסיבה שזה לא נראה מצולם היא משום שאת הפנינים צילמו כנראה מזווית יותר מלמעלה והבד צולם בזווית ממש ישרה. כך שהזווית לא תואמת.
הפתרון לזה פשוט לעשות קצת פרספקטיבה לפנינים.

חוץ מזה, ממש מקסים!

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
מצחיק לקרוא לחנות פנינים בשם "ברקת", לא?! (על אותו משקל אפשר לקרוא לה גם בשם- יהלום)

• הוסף לסימניות
גם לקחת הפנינים ימינה כדי שישבו בתחתית הקימור של הבד (הם עגולים ומתגלגלים!).
וכן בקשר לשני הפנינים הם צולמו כך בתאורה מסויימת שאינה נמצאת בבד ולכן יש בעיה עם התלת מימדיות.

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?
הלקוח רוצה את הצבע המקורי של הפנינה (ועוד כמה שינויים קטנים)

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 941.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
קודם כל העבודה יפה מאוד.
לפנינים אין מסגרת לבנה בד"כ, גם הקונטרסט שלהן לעומת הבד גורם להן להראות לא אמינות
הפנינה ברקע אמינה יותר.
לי אישית חסר קצת צבע וחיים הצבעים קצת מתים פה והבד יכול להיות עשיר יותר ומגוון.

בהצלחה רבה.;)

• הוסף לסימניות
בד כהה וקונטרסטי יבליט את הפנינים הרבה יותר.
בנוסף הייתי מטשטשת מאוד מאוד בעדינות (ידנית כמובן ולא באמצעות פילטר) את קו המתאר של הפנינים. כרגע הוא חד מדי ולכן הן נראות מודבקות על הבד.

• הוסף לסימניות
זה מאד מאד יפה.
אני מאמינה לך שזה צולם, אבל מה לעשות שזה בכל אופן עדיין עושה רושם מודבק.... במיוחד המסגרת הלבנה של הפנינים.
כמו שאמרו כאן- גם צבע נוסף יוסיף. המודעה מאד רכה, ובכל מודעה צריך גם איזשהו קונטרסט. הייתי אפילו מחפשת איך לשלב צבע נועז כמו אדום (עם שחור, בנגיעה קלה מאד - ורק עם הצבע הכללי ישתנה קצת כדי להתאים, כמובן) או משהו אחר כדי להוסיף את הקונטרסט החסר.

אבל אחרי הכל - המודעה יפה :)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.

חסר רווח בין המילה הלל ל-15?

ומה זה מבחר פנינים במחירי התקנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;585671:
עבודה יפה.

חסר רווח בין המילה הלל ל-15?

ומה זה מבחר פנינים במחירי התקנות?
אם אתם רוצים לקנות אני יכול לסדר הנחה (במחירי התקנות :))

• הוסף לסימניות
נראה גם לי כמו שדויד א אמר...
אולי כדאי שהבד יהיה בצבא בורדו? כך הפנינים יבלטו יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה