פרסומת שלא מביאה לקוחות

• פותח הנושא ck
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני בתהליך הקמת עסק חדש, אך ללא מזומנים להשקעה. ניסיתי לייצר מוצר ייחודי לסוכות, שיצא מדהים ביופיו, וקיויתי מזה להתחיל להזרים כספים להשקעה. בינתיים, הפרסומת שעשיתי (קטנה, נקודות מכירה בשכונות), לא מביאה בכלל אנשים. ברור לי שהבעיה בפרסומת, כי מי שרואה את המוצר מתלהב מאד. אשמח לקבל חוות דעת מה הבעיה - המילים, התמונה, או צורת השיווק?
המוצר עשוי בתלת מימד, עם אבני סוורובסקי. בתמונה הוא מופיע מעץ.
כמו כן, ניתן להוסיף בו תמונה של הרב המוסכם עליכם, וזה הכניס אותי לשאלה - האם להכניס תמונה של רב מסוים, או שזה מייעד את זה רק לעדה מסוימת? האם כדאי להכניס מס' סוגי תמונות ולפרסם את כולם?

קבצים מצורפים

• נוי סוכה הרבי מגור.pdf
    1.1 MB · צפיות: 42
  • נוי סוכה הרב עובדיה.pdf
    1.1 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
קודם כל - המוצר אכן מרשים מאד,
לדעתי צריכה להיות בפרסומת כותרת שצועקת: "מתנה לסוכות"
כרגע הפונט גורם שהכותרת לא תהיה מספיק ברורה, והעין מדלגת עליה.

• הוסף לסימניות
המוצר יפהפה!
בגרפיקה יש מה לשפר

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בפרסום אבל זה ממש יפה!

• הוסף לסימניות
מוצר יפה מאוד!!!
הבעיה שכל הפרסומת לא משדרת בכלל את הרמה של המוצר. זה משדר משהו פשוט ועממי, ולא מושך לקרוא.
צריך שינוי רציני בטיפוגרפיה, בצבעים, בעיצוב הכללי ובקומפוזיצה.

לגבי התמונה של המוצר עצמו, מנסיון שלי עם המוצר שלנו (פיקצר פרפקט - תמונות על עץ) אני מצלמת את המוצר כשהוא קצת בזוית ואז רואים את העובי של העץ, וכך זה הרבה יותר מרשים.
גם במוצר שלך, נראה לי כשיראו את העובי ואת התלת מימדיות זה יהיה הרבה יותר מוצלח.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ראשית, המוצר אכן מקסים, עלי והצליחי!!
שנית, הפריעה לי הכותרת שאינה קריאה והרי זה דבר שאמור להיות בולט ולתפוס את העין. דבר שני, אולי כדאי להמחיש את התלת מימדיות של המוצר, כי הוא נראה במבט חטוף כמו תמונה לכריכת ספר (במיוחד עם הרב). הייתי עובדת עוד קצת על הניסוח ("כל מי שיקר לכם" נראה כמו "שיקר", שקר. אולי "כל היקרים לכם" או משהו בסגנון...)

• הוסף לסימניות
המוצר מקסים.
מומלץ מאד וכדאי לפרסם בצורה מקצועית,
גם מבחינת קופי וגם מבחינת עיצוב,
כל דבר דורש השקעה, שאח"כ הרוחים מכסים אותה.
לדעתי שווה.
כמו"כ גם ייעוץ שיווקי, איפה ולמי לפרסם יועיל לך מאד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה!!!
יש צורך לשנות דחוף את הגרפיקה והעיצוב, ובנוסף אולי לנסות לפנות לחנויות כמו חבקוק וכד' ולהריץ את העסק...

תצליחו!!

• הוסף לסימניות
המוצר יפיפה ממש

כמה הוא אמור לעלות?

• הוסף לסימניות
למי שמבין באומנות / למי שיקר ללבכם

אם המשווק לא בטוח למי זה מתאים אז...

וצריך גם לכתוב איזה גודל זה כדי שיהיה אפשר לדמיין את זה

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חנויות כמו חבקוק יעתיקו את המוצר וייצרו אותו תוך זמן קצר לבדם. זו אחת הבעיות לפנות אליהם ולכן הציעו לי לעשות זאת לבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1073532:
המוצר יפיפה ממש

כמה הוא אמור לעלות?

מוצר מעץ אמור לעלות כ-200 שקלים. מוצר זהה מקרטון (דמוי עץ, ולא ניכר עליו שהוא מקרטון), במחיר 85 ש"ח.
לשאלתכם, גודל המוצר 30*40 ס"מ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck;1073559:
מוצר מעץ אמור לעלות כ-200 שקלים. מוצר זהה מקרטון (דמוי עץ, ולא ניכר עליו שהוא מקרטון), במחיר 85 ש"ח.
לשאלתכם, גודל המוצר 30*40 ס"מ.
המחיר הוא שזול מאוד יחסית למוצר
לדעתי הוא אמור לרוץ
למה שלא תפרסם בעיתונים למיניהם זה שווה את ההשקעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck;1073555:
חנויות כמו חבקוק יעתיקו את המוצר וייצרו אותו תוך זמן קצר לבדם. זו אחת הבעיות לפנות אליהם ולכן הציעו לי לעשות זאת לבד.

גם נכון גם לא.
אם תתני לחנויות מהסוג הזה מחיר שישתלם להם וישאיר להם רווח שבו הם מורגלים לא בטוח שהם יעתיקו.
תשאלי למה?
קודם כל זה דורש איזשהו מאמץ, עיצוב והכנת הפריסה קניית צפצפה או קרטון ביצוע החיתוך בלייזר ואריזת המוצר המוגמר (במידה ואת אורזת אותו בכלל)
בנוסף יש סיכון מסוים,אם הם ייצרו 1000 יחידות ויימכרו רק 200...
ברגע שהם קונים אצלך הם מניחים על המדף את המוצר מכפילים את המחיר ושלום על ישראל מה שנשאר את צריכה לקחת חזרה אחרת לא תקבלי את התשלום.

מצד שני כוח המכירה שלהם גבוהה הרבה יותר משלך.

הבעיה מתחילה כאשר המוצר מסתמן כלהיט אז תגלי שהם ישרים בערך כמו בננה ובתוך יומיים השוק מוצף בחיקויים..בד"כ גם זולים הרבה יותר משלך.

בצלחה.

• הוסף לסימניות
הי CK
המוצר אכן ייחודי ויוקרתי
כדי להבין למה הפרסומת לא הביאה תגובות צריך לברר כמה דברים חשובים
1. מיהו קהל המטרה שלך (סגנון חיים וכד')
2. האם הפרסום מתאים לקהל המטרה ומדבר בשפה הנכונה
3. האם המיקום בו נתלו המודעות אכן פוגש את קהל המטרה

אחרי שתגדירי היטב את 1 -
הגדירי גם - האם קהל המטרה העיקרי הוא מתארחים שקונים מתנה להורים או שקונים לעצמם?
2.
רוצה שהמודעה תביא לקוחות? יש לבדוק האם הפרסום מדבר בשפה הנכונה.
מהתבוננות קלה במודעה אני רואה שיש בה שתי נקודות שדורשות שיפור
א. העיצוב מאוד כבד ולא מושך מספיק (למשל הפונט בכותרת מיושן ולא קריא)
ב. הניסוח של הטקסטים לא מכירתי, אלא אינפורמטיבי, ולכן לא מדרבן אנשים להתקשר או להגיע (אגב, שעות פתיחה בהחלט יכולות להועיל כאן)
3.
אחרי שהמודעה תותאם לקהל המטרה ולסגנון הנדרש, לבדוק איפה הכי נכון לתלות את המודעות (ואולי בכלל לא כדאי מודעות, אלא, למשל - דוכן ביריד ארבעת המינים, או דוכן באחת המכירות לנשים שעושים לפני החגים)
אשמח לסייע יותר באישי, את מוזמנת לפנות

• הוסף לסימניות
"מודעה זועקת"
הקישוט של השנה
גדולי ישראל אצלך בסוכה
לדעתי הייתי עושה סדרה
כלומר מפרסמים כמה רבנים ביחד
שלשלת חסידות , או רבנים מתקופה מסוימת

לדעתי צריך כאן לצלם סוכה מפוארת עם הקישוט כסדרה
עוד משהו חסר לי כאן צבעוניות במוצר, לא יודעת אולי אבנים צבעוניות
אולי להוסיף בד כוילון, סגנון תיבות וכו' (זה לא לסלון זה סוכה)
אולי לתת לאנשים רעינות שאפר לשים תאורה בתוספת תשלום
בקיצוור פיתוח וצילום מקצועי,

הרבה הצלחה
מוצר יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה