כללי פרסומת שעוברת במיילים, מה דעתכם?

• פותח הנושא esf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם? פרסומת שהכנתי למיילים.
אשמח מאד לשמוע תגובה!

קבצים מצורפים

• מודעה.jpg
    KB 64.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
עיצוב מיוחד מאוד!
רק כדאי שה-G יהיה בפונט לועזי ולא Caps Lock ולהצמיד את הG למספר (כך זה מקובל)
בהצלחה........:cool:

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!!
מזכירה לי משום מה את המודעות של פרוג...

• הוסף לסימניות
עיצוב מאוד יפה ומקצועי.
אבל לא הבנתי את הקטע עם ה"כן" המלחיץ הזה.
ואכן כדאי לתקן את הבעיה עם הG

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;324981:
מודעה יפה מאוד!!
מזכירה לי משום מה את המודעות של פרוג...

ולי דווקא את אתרוג...
אולי הV עושה א"ז

• הוסף לסימניות
לשלוח את המייל רק למישהו שמכירים אישית, תוך תיאום ולא כספאם, כי ניתן להיקנס על זה קשות.
ולעצם הענין - נראה יפה, מסכים לקודמי.

• הוסף לסימניות
היי אנשים. לא אני מעבירה את הפרסומת במיילים - סה"כ קבלתי עבודה להכין עבור חברה, אני מקווה שהם יודעים היטב את החוקים בנושא - הם קצת יותר מנוסים ממני בעניין......

• הוסף לסימניות
נראה לי שמוסיפים בסוף, שאם לא רוצים להמשיך לקבל ללחוץ "כאן".

אם זה חוקי או לא, תשאלו עו"ד.

• הוסף לסימניות
את זה מערכת רב מסר עושה
או החברה שנותת את השרות

• הוסף לסימניות
מדהים מיוחד!!!
מזכיר את המודעות של פרוג.
את האייקון של הטלפון עדיף לשים ביחד עם הטלפון.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה