כללי פרסומת

• הוסף לסימניות
תנו חוו"ד
אשמח לשמוע הערות
תודה רבה

קבצים מצורפים

• פרסומת 1.jpg
    KB 350.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לדבי, היא נראת מיותרת

• הוסף לסימניות
הייתי משחקת עם הקוביות האפורות בכמה גוונים של האפור/לבן/סגול בהיר
שיהיה יותר מעניין

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו ?

קבצים מצורפים

• פרסומת 1.jpg
    KB 402.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפהפה!

אפשר לוותר על פונט אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;525837:
יפהפה!

אפשר לוותר על פונט אחד.
לא הבנתי, להוסיף עוד פונט?

• הוסף לסימניות
את עיצובים מיוחדים אפשר להחליף לפונט של פורים קטן וכו'.

• הוסף לסימניות
מהמם! הייתי רק משנה את הצבע של ה"בגדול" ללבן כדי שיהיה מודגש יותר..

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך עם העיצוב הראשון רק שהייתי צורב גם את האובייקטים שהם מוצגים עם הרקע שלהם ומשנה את צבע הרקע ליותר בהיר. מעבר לזה עבודה יפה ונקיה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;525839:
לא הבנתי, להוסיף עוד פונט?

לוותר על פונט זה להחסיר, להוריד ולא להוסיף...

למה יש באמת שימוש במס' פונטים? הפונט בצד שונה מהפונט של הכותרת למשל בלי שום סיבה...
מומלץ להפוך את הטקסט שבצד כך שייקרא מלמעלה למטה ולא מלמטה למעלה.

• הוסף לסימניות
יש נתק בין צד ימין לצד שמאל זה נראה כמו שתי פרסומות יש להתאים את גודל הריבוע טקסט לריבועים השמאלי או גיבוש אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smartgrafx;698936:
השני הרבה יותר יפה

ברוכים הבאים,
שים לב לתאריכי ההודעות האחרונות... האשכולות הללו כבר מזמן לא רלוונטיים...

התלהבותך הראשונית מובנת, אך יושבי הפורום די זועמים (ובצדק) על הקפצת אשכולות מהאוב הדוחקים את רגלי האשכולות המצפים לישועה הרחק אל העמוד השני ב"יממה האחרונה"...

עבור, תהנה, והגב רק לאלו שטרם עברו 24 שעות מעת ההודעה האחרונה אלא אם כן באופן חריג זה עדיין רלוונטי (או שיש לך מה להוסיף למשל - ללהדליק את הדמיון :))

• הוסף לסימניות
עכשיו זה ניראה יותר נקי ואחיד

• הוסף לסימניות
נו די הגזמתם קצת... רוצים לראות דברים יפים? תדפדפו... רוצים לחוות דעה? חכו לדברים חדשים!

אני יושב וחושב מי זה שמנסה להשחיל "פורים קטן" בשנה לא מעוברת והנה אלטע זאכן אלטע זאכן.

• הוסף לסימניות
זה כבר אשכול שלישי שמקפיצים פה היום
איפה סדר באתר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה