דרוש מידע פרס הפתעה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפי מה שמובא כאן
פרס הפתעה
הגדרה- פרס שקיבלו כתרומה להגרלה אך אם יפורסם תחת כותרת עצמית איש לא ישים שם את כרטיסו
על כן נעטף הוא תחת מעטה הסודיות ומזרים כרטיסים שווי ערך המעלים את סכום הקופה.

• הוסף לסימניות
לפי מה שמובא כאן
פרס הפתעה
הגדרה- פרס שקיבלו כתרומה להגרלה אך אם יפורסם תחת כותרת עצמית איש לא ישים שם את כרטיסו
על כן נעטף הוא תחת מעטה הסודיות ומזרים כרטיסים שווי ערך המעלים את סכום הקופה.
או שכן או שלא :)
דווקא הייתי הולכת על חלקה זוגית, זה עסק יקר .

• הוסף לסימניות
האם יש פרס שהיו מוסיפים להגרלה ולא קיים בינתיים בהגרלה של עזר מצויין שהיה מוסיף לאטרקטיביות של ההגרלה? (רישיון לדוג')

• הוסף לסימניות
האם יש פרס שהיו מוסיפים להגרלה ולא קיים בינתיים בהגרלה של עזר מצויין שהיה מוסיף לאטרקטיביות של ההגרלה? (רישיון לדוג')
סדרת טיפולי הסרת שיער.
לייזר בעיניים.
תוכי.
ביביסיטר לשנה.

זה מה שעלה לי הרגע...

• הוסף לסימניות
נכון.
אני מכירה מישהי שלא נרשמה (וכמעט החרימה אותי...) בכלל שיש הגרלות על פאה.
לאחת כזו אני מסבירה: אמא שלי הולכת עם פאה
סבתא שלי הלכה עם פאה
אמא של סבתא שלי הלכה אם פאה
אז אני פשוט לא משנה ממנהג אימותיי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמו מנקה לשנה, אפשר לעשות ביביסיטר לשנה.
לממן שלוש שעות שבועיות למשל.

נכון.
השאלה איך מקבלים את הכסף, הם מעבירים כל שבוע כסף או שהם מביאים לך סכום ותכלס את יכולה לעשות מה שבא לך עם זה?

• הוסף לסימניות
לאחת כזו אני מסבירה: אמא שלי הולכת עם פאה
סבתא שלי הלכה עם פאה
אמא של סבתא שלי הלכה אם פאה
אז אני פשוט לא משנה ממנהג אימותיי!
ה' ירחם, ר"ל.
נראה לך שאני בעד???
פשוט הייתי נאמנת ומבחינתה בכך נתתי יד לפשע.
השאלה איך מקבלים את הכסף, הם מעבירים כל שבוע כסף או שהם מביאים לך סכום ותכלס את יכולה לעשות מה שבא לך עם זה?
זה מה שגם אני תהיתי.
א. לכי תמצאי פה מנקה/שמרטפית...
ב. שאהיה מרוצה ממנה!

מעניין כמה הם נותנים לשעה.
יש פער מהותי בין ערים ואוכלוסיות מסוימות.

• הוסף לסימניות
מה היה פרס ההפתעה שנה שעברה
בתשפ"ה?
יש מידע על זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה