דרוש מידע פרעושים

• פותח הנושא Mmili
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:(:(:(:(:(

מה עושים להם???
חוששת שיש לי פרעושים בבית
נמצאים במיטה בעיקר, ועוקצים בפלג גוף תחתון.

היו לנו בבניין בקומה שניה חתולים שמצאו את מגוריהם שם.
הצליחו לקחת חתולה אחת משם והשניה מתה באותו מקום אחרי כמה ימים.

למשהיא יש המלצה מה עושים בכזה מצב??

משהו שעשיתי ועזר אך לא לגמרי:
שמתי צלחת עם שמן שבתוכה יש נר דולק
הם אוהבים חום ואור כל הבנתי.
הם הגיעו לשמן ונקלעו בתוכו

אך הבעיה עדיין לא נגמרה

אשמח מאוד לעזרתכם אני ממש אובדת עיצות:(

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה עזר לכם.
את מתארת בדיוק מה שאני סובלת כעת.
תודה!

• הוסף לסימניות
לנו היה משהו דומה שבוע שעבר. הזמנו מדביר והוא מצא את הפרעושים. עשינו הדברה ובנתיים נראה שזה עזר.

• הוסף לסימניות
חיה קטנה מאד שגרה באבק וקופצת לגובה של כמה סנטימטרים. חיה הרבה פעמים על חיות (כלבים, חתולים) ועוקצת...

• הוסף לסימניות
לי היה לפני כמה שנים הם עקצו בעיקר באמת ברגליים סבלתי בערך חודש עד שגיסי פשוט בא וזרק את המזרון לפח השכונתי מאז הם לא חזרו עד היום זה נראלי הפתרון היחיד כי הבנתי שהדברה לא עוזרת והם חוזרים אחרי כמה זמן

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה למדביר טוב. ומה המחיר שזה יכול לעלות?
עלה לנו 500 ש"ח. אני גם כיבסתי את כל המצעים,פיג'מות, מגבות וכד' שואב אבק על המזרונים והכנסתי את הכריות למייבש (כי גם חום הורג) והתפללנו שעם כל ההשתדלות הזו הם יעלמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה