פרפרית

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הערות והארות יתקבלו בשמחה.

קבצים מצורפים

• פורים שמח לפורום.jpg
    2.5 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בובה!
[ההיתי מצפה מפרפר להצתלם בטבע...]

• הוסף לסימניות
אנחנו יודעים התמונה מאיסטוקפוטו ;)
פשוט יפייפה
הכי מוצלח בעיניי זה המבט הפרפרי...

• הוסף לסימניות
לפי המבט מלא הפליאה של הפרפרית נראה שזה עתה היא בקעה מהגולם.

בת כמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;733412:
לפי המבט מלא הפליאה של הפרפרית נראה שזה עתה היא בקעה מהגולם.

בת כמה?
אם את סופרת אז יש לך את זה :)

בת חצי שנה

• הוסף לסימניות
חמודדד... (עם כנפים התחפושת היתה עוד יותר מושלמת)
הייתי מחליפה את הפונט,

• הוסף לסימניות
צילום מדהים וילדה מדהימה, רק איך הצלחת לפתוח לה את העינים כל כך???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי 24;733462:
רק איך הצלחת לפתוח לה את העינים כל כך???

היא נולדה ככה. אנשים מזהים אותי לפי העינים שלה. אבא שלי קורא לה 'המתענינת'..

• הוסף לסימניות
חמוד מאד אם כי מאד תמונה אנמית חסר רוויה וצבע וגם הרקע הלא אחיד משהו שם לא ברור לי יש השתקפות ליד אחת ולשניה אין משהו שם דורש הסבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;733473:
היא נולדה ככה. אנשים מזהים אותי לפי העינים שלה. אבא שלי קורא לה 'המתענינת'..
היא נולדה גם עם גבות מורמות בהשתאות? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;733513:
חמוד מאד אם כי מאד תמונה אנמית חסר רוויה וצבע וגם הרקע הלא אחיד משהו שם לא ברור לי יש השתקפות ליד אחת ולשניה אין משהו שם דורש הסבר
באמת בבריג' זה היה נראה יותר חי וכשהעלתי את זה פתאום זה נראה לי פחות רווי.
חזרתי לתקן וראיתי שזה בסדר. אולי כשמעלים תמונה זה פוגם בצבעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה