פרפר מצוי

• הוסף לסימניות
צולם כשעה לפני השקיעה
F/5
ISO 80
1/320
47mm

• הוסף לסימניות
ווואו!!
העיניים, העיניים... (והמחושים!)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונה ממש יפה
מפריע לי קצת הבלאגן ברקע
מרגיש לי שהוא קצת תופס את העין מלהתמקד בפרפר......

(איך את עושה בתגובה שלך כמה ציטוטים יחד?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nomi Baum;n4892525:
תמונה ממש יפה
מפריע לי קצת הבלאגן ברקע
מרגיש לי שהוא קצת תופס את העין מלהתמקד בפרפר......

(איך את עושה בתגובה שלך כמה ציטוטים יחד?)

גם לי הפריע, נסתי לתקן אבל לא הצלחתי יש לך רעיון איך לשפר?
תודה.

ולגבי הציטוטים, לוחצים על כמה ציטוטים וזה מצטבר בכפתור למעלה 'כתוב תגובה'.
מקווה שהבנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRACHY;n4892610:
גם לי הפריע, נסתי לתקן אבל לא הצלחתי יש לך רעיון איך לשפר?
תודה.

ולגבי הציטוטים, לוחצים על כמה ציטוטים וזה מצטבר בכפתור למעלה 'כתוב תגובה'.
מקווה שהבנת.

לא יודעת אם יש איך לשפר חוץ מאשר בצילום עצמו..
ו-כן, הבנתי
תודה :)

• הוסף לסימניות
קודם כל, זאת "סטירית משויישת" ולא פרפר מצוי :) תפיסה לא רעה בכלל

2, תחשבי שזה ילד... היה שווה לרדת בגובה עוד סנטימטר גם כדי להרוויח עוד קצת בעומד השדה וגם כדי לקבל זווית טובה יותר.

3. לא תמיד צריך לקבל את כל הפרפר על פריים מלא, אבל כאן לטעמי הוא קצת קטן ומרוחק. היה כדאי להתקרב עוד קצת

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;n4895019:
קודם כל, זאת "סטירית משויישת" ולא פרפר מצוי :) תפיסה לא רעה בכלל

2, תחשבי שזה ילד... היה שווה לרדת בגובה עוד סנטימטר גם כדי להרוויח עוד קצת בעומד השדה וגם כדי לקבל זווית טובה יותר.

3. לא תמיד צריך לקבל את כל הפרפר על פריים מלא, אבל כאן לטעמי הוא קצת קטן ומרוחק. היה כדאי להתקרב עוד קצת

בהצלחה

חן חן על התגובה המפורטת.:)
אשתדל ליישם ולהתקדם.

(ולגבי הפרפר, לא ידעתי מה השם שלו, תודה על המידע:cool:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה