מידע שימושי פרקי תהילים על ל"ג בעומר במירון

• הוסף לסימניות
אם אפשר להעביר לאשכולות האחרים של ל"ג בעומר.

• הוסף לסימניות
303 פרקים נקראו

2 ספרים הושלמו עד כה

ע''י 36 קוראים
בספר הנוכחי (#3):
3 פרקים נקראו
1 פרקים בקריאה
146 פרקים פנויים

• הוסף לסימניות
האמת שגם לי השאלה קפצה
אבל במחשבה שניה באמת השנים האחרונות במירון היו לא טובות ואמירת פרקי תהילים אף פעם לא הזיקה.
אז למה לא?
למה לא? כי אם כבר עושים הפצות של קריאת תהילים- אני מוכנה לתת לך עשר מטרות קודמות לשאלה האם נצליח להגיע למירון. אמירת תהילים היא השקעה של זמן וריכוז, ואם בזמן הזה את יכולה להתפלל, למשל, על אלעזר ברגר ויוסי רייט (שני הפצועים הכי קשה מהאסון לפני שנתיים, ששניהם מתקשרים בקושי, וצריכים עוד שיקום ארוך מאוד והרבה ניסים)- אז ראוי שתתפללי עליהם.
והבלאגן במירון, סליחה אם אני מעצבנת מישהו, בשנה הראשונה נגרם, מצד הדרך שבה סובבו הדברים, כי לאנשים אין סבלנות ללכת בנחת (ואל תגידו לי לא, אני נוסעת במספיק אוטובוסים כדי להניח שאם באוטובוס שצריכים עשרה אנשים לרדת אפשר להרגיש דחיפות ממש והילחצות אנשים לצאת- אז במקום שזה מאות ואלפי אנשים שהוא גם מחליק וגם בירידה ועוד מדרגות- זה מסוכן פי מאה, בערך), ובשנה השניה כי אנשים רצו להוכיח שהם יעשו במירון מה שהם רוצים ואף אחד לא יגיד להם מה לעשות.

ובכנות, כשראיתי את השרשור בפעם הראשונה הייתי בטוחה שהכוונה לתהילים על אלעזר ברגר ויוסי רייט, ואחרי שהבנתי שלא- לא הבנתי מה כן ושאלתי

• תודה
Reactions: liv

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

נא לא להגיב בנושא זה כלל!!!!!!
(למעט הוספת קישורים)
כרטיסים למירון • ל"ג בעומר תשפ"ה
עדכונים על ל"ג בעומר תשפ"ה עדכונים בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ל"ג בעומר תשפ"ה - תמונות בלבד

ל"ג בעומר תשפ"ה עדכוני כבישים ברחבי הארץ

מעמדי הדלקות ברחבי הארץ | ה'תשפ"ה | מתעדכן

מעמד ההדלקה של ר' אלימלך בידרמן בל"ג בעומר

כרטיסים למירון • ל"ג בעומר תשפ"ה • עדכונים
כניסה למירון בל"ג בעומר לאורחים באור הגנוז בר יוחאי וספסופה
"הסדרי השטח בהר מירון בל"ג בעומר: כניסות, מחסומים, חצר הרשב"י והמערה
הכנת מדורה קטנה לא בלג בעומר במרכז הארץ-איפה מותר
הגעה למירון שישי אחה"צ
מה קורה עכשיו במירון
רשימת מעמדי ההדלקות במירון תשפ"ה
ממירון לצפת בבוקר שישי, איך?
איך מגיעים מהציון לבני עקיבא בדרך מהדרין?
עד איפה אפשר להגיע במירון עם רכב עכשיו במוצ"ש?
זמני הרכבות חזור מכרמיאל לכל רחבי הארץ ל''ג בעומר תשפ''ה
האם יש כניסה למתחם הרשבי במירון היום? הגעה בתחבורה ציבורית
עבודות במירון בל"ג בעומר בתשלום !!
הסעת נכים למירון
מכוונים במירון !!
בטיחות-ל"ג בעומר במירון...
ההדלקות ההיסטוריות במירון
מידע לנסיעה מאשדוד למירון
מירון לג בעומר תשפ"ה- החלפה/ מכירה/ קניה כרטיסים מודיעין עילית- קו מידע
הופמן למירון
שימו לב!! כל המידע על ל"ג בעומר בפורום 'החצרות' בלבד.
רשימת מקבלי האישורים למירון

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה