מידע שימושי פרק שני: באישון ליל פרץ לביתי שודד חמוש

• הוסף לסימניות
@מ. י. פרצמן
קיבלתי עכשיו מייל מ buyme
נראה כמו buyme
מריח כמו buyme
אבל בעקבות הפוסט שלך לא פתחתי מיד לבדוק מה זה
בפרט שלא ידוע לי על מה אני אמורה לקבל פיצוי...
איך אני יכולה לדעת אם זה אמיתי או לא?

1592310695292.png

• הוסף לסימניות
@מ. י. פרצמן
קיבלתי עכשיו מייל מ buyme
נראה כמו buyme
מריח כמו buyme
אבל בעקבות הפוסט שלך לא פתחתי מיד לבדוק מה זה
בפרט שלא ידוע לי על מה אני אמורה לקבל פיצוי...
איך אני יכולה לדעת אם זה אמיתי או לא?

צפה בקובץ המצורף 670665
לא פותחים.
בכלל.
בשום אופן.
תודה ששיתפתם שזה בזכות הפוסט שלי, הודעות כאלו עושות לי טוב על הלב :)
איך בכל זאת בודקים? נכנסים לגוגל, מקלידים את שם האתר. גוגל יודעת לקחת אותנו לאתר האמיתי ולא למפוברק, אם קיים. נכנסים לאתר, בודקים באזור האישי איפה יש מתנה. מממשים אותה.

• הוסף לסימניות
אגב, הטקסט הגיע בתור מלל או בתור תמונה?
כי אם זה תמונה - שימו לב שהפונט לא אותו פונט כמו באתר של ביימי.

• הוסף לסימניות
קבלתי בדיוק אותו מייל עכשיו. וגם אני חושדת ומפחדת לפתוח.
חיפוש בגוגל אמר שהיה תביעה ייצוגית נגד פרטנר ונתנו כרטיסי buyme אבל זה היה מלפני יותר משנה

• הוסף לסימניות
היום באמצע שאני יושבת על המחשב נדלקה לי הנורה של המצלמה מהר כיסיתי אותה וכיביתי את המחשב אח"כ פתחתי שוב ונכנסתי להיסטוריה וראיתי שמישהו הפעיל לי את הגוגל מיט... וכשנכנסתי לכתובת הIP שמחוברת למחשב גיליתי שמחוברים שתי כתובות... חיכיתי שהכתובת השניה תרד וכשלא היה עוד מישהו מחובר חוץ ממני מהר שינתי את הסיסמא... בדקתי מהר בכל האתרים שהחשבון מקושר כמו בנק וכו' ובדקתי שלא נעשו פעולות...
מה שבטוח תהיו זהירים ותחסמו גם את המצלמה של המחשב!!

• הוסף לסימניות
קבלתי בדיוק אותו מייל עכשיו. וגם אני חושדת ומפחדת לפתוח.
חיפוש בגוגל אמר שהיה תביעה ייצוגית נגד פרטנר ונתנו כרטיסי buyme אבל זה היה מלפני יותר משנה

מה את עושה בנידון?
כי השוותי למיילים אחרים שקיבלתי בעבר עם מתנות מהעבודה זה ממש נראה אותו דבר

• הוסף לסימניות
s
מה את עושה בנידון?
כי השוותי למיילים אחרים שקיבלתי בעבר עם מתנות מהעבודה זה ממש נראה אותו דבר
דברתי איתם עכשיו בטלפון וזה אמיתי!
פתחתי וזה 16 ש"ח, אז לא להתרגש יותר מדי.
היא הסבירה לי שהיתה תביעה נגד החברה שלא כתבו תאריך תפוגה או משהו כזה.

@Without meaning

• הוסף לסימניות
s

דברתי איתם עכשיו בטלפון וזה אמיתי!
פתחתי וזה 16 ש"ח, אז לא להתרגש יותר מדי.
היא הסבירה לי שהיתה תביעה נגד החברה שלא כתבו תאריך תפוגה או משהו כזה.

@Without meaning
פותחת אשכול חדש-
קיבלתי מתנה....מה הייתם מציעים לי לקנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה