כללי פשוט תתחילי לדבר!

• הוסף לסימניות
בעיני זה מקסים!
אני הייתי נעצרת על זה!
צבעים יפים, האיור והבועות נהדרים,
אהבתי!
אני הקטנה, לא רואה צורך בעוד שדרים של אנגלית,
יש לוגו ענק באנגלית ואני לא חושבת שכל המודעות זרועות הabc או גרוע מכך- פסלי חירות ודגלים, עושות עבודה טובה יותר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה
הזכיר לי פרסום של לימודי אנגלית שרואים שם משהי עם ראש של דג, גם על אותו משקל.

• הוסף לסימניות
הי

פתחתי עכשיו את המודעה וראיתי באמת שהלבן על הטורקיז בסדר , ז היה נראה לא ברור בתצוגה הראשונית

• הוסף לסימניות
זה לא ברור לכן רק בגלל שאתן מסתכלות על מסך
לבן על טורקיז בדפוס זה מצויין, קונטרסטי ובהיר מספיק כדי שהאותיות לא יבלעו ברקע

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!
לדעתי הסגנון הצעיר מתאים לקהל היעד הכולל בעיקר בחורות, אבל מה לגבי הנשים? זה ייראה להן קליל ונוח או אולי לא מספיק ברמה גבוהה?

• הוסף לסימניות
מסכימה עם מלפפון שכדאי במקום המילה "לדבר" לרשום TO TALK
ככה-זה מדייי מזכיר ברליץ...
וכך יהיה לך ערך מוסף של אנגלית. מה שהעירו לך פה זה שאין ביטוי לאנגלית.
וכמה שינשוף מתוק הייתי הולכת על תוכי שהיא חיה פטפטנית, ינשוף הוא שתקן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה