פשטידת גזר

• הוסף לסימניות
לכל המוכשרות
אני זקוקה דחוף למתכון מוצלח של פשטידת גזר .
יש למישהי?

(עשיתי אלפי חיפושים בפורום- אבל לא מצאתי...:confused:)

תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אף אחת???:confused:

• הוסף לסימניות
יש לי משהו טעים מאוד!
הכמות לאנגליש קייק קטנה (אפשר להכפיל כמויות לגודל המתאים לך)

2 פורסת מחצילים גדולים פרוסים לאורך, בעובי של 1 ס"מ, את משמנת את זה עם מברשת ושמן, ואת אופה את זה עד שהחציל רך ושחום, בזהירות שלא יישרף כי צריכים להמשיך לאפות בהמשך. (כמובן שאפשר לטגן - פחות בריא)

למילוי
1 בצל קטן - קוביות קטנות
3 גזרים גדולים מגורד דק
2 ביצים
מלח
כפית אבקת מרק (לא חייב)
2 כפות קמח
2 כפות פירורי לחם

את מטגנת את הבצל עד להזהבה, מוסיפה את הגזרים וממשיכה לטגן 5 דקות תוך כדי ערבוב.
את מוסיפה את שאר הדברים ומערבבת.

לרוטב
1 כף גדוש רסק עגבניות
1/2 כוס מים חמים
מלח + סוכר

----שמים בתבנית פרוסה חציל, מעל המלית ומעל שוב פרוסת חציל, מעל הרוטב. אופים בערך 40 דקות 180 מעלות מכוסה.

אפשר להחליף את הגזר לבטטה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
פשטידת קומות שהשכבה הראשונה מגזר יעזור לך?
יפה וטעימה מאוד
אם כן תעדכני נעלה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לביבות גזר אפויות
נכתב על ידי niki יוני 21, 2012 , צפיות: 108800

קטגוריות: אירוח חלבי מתכונים, לביבות אפויות, מנות ראשונות, מתכוני ירקות - צמחוני, מתכונים לפסח, מתכונים לשמירת המשקל, פשטידות פרווה

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

לביבות גזר אפויות, עוד פעם לכתוב כמה אני שונאת לטגן ? אז אני שונאת לטגן ביזבוז הזמן כל הבלאגן שמגיע בעקבות הטיגון, תודה אני מראש מוותרת על זה אני מעדיפה לאפות זה יוצא אחלה וזה טעים ועושה את כל הטיגון מיותר לגמרי. ועכשיו למתכון אתם מכירים לביבות גזר אפויות ? אם לא אתם מוזמנים להכיר, זאת אחלה אפשרות להכניס לילדים קצת ירקות בתוספת קצת בריאות, אני מוסיפה את המטבל הטעים שהוא חובה ליד הלביבות סלט טוב ויש לי ארוחה יאם כמה טעימה!

לביבות גזר אפויות
מספר מנות: 9 לביבות

זמן הכנה: כ – 40 דקות

מצרכים:
2 כוסות גזר מגורד (4 גזרים)
בצל קטן מגורד
4 כפות שמן
1/3 כוס קמח מצה / קמח רגיל
2 ביצים
פלפל שחור גרוס
מלח

מטבל שמנת שום ועירית

מצרכים:
גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
2 כפיות שום כתוש
2 – 3 כפיות מיונז
עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:
1. לערבב את המצרכים, ליצור כדורים בגודל פינג פונג לסחוט היטב ולשטח קצת. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות. חום בינוני 180 מעלות 15 – 20 דקות צד ראשון או עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לעוד 10 דקות.

2. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

• הוסף לסימניות
פשטידת גזר חגיגית

פשטידת גזר חגיגית, אני מכינה אותה בדרך כלל לחגים וארועים.
טעימה מאוד, קלה להכנה, ומצוינת בהקפאה.

3 כוסות גזר מגורד דק
1 כוס סוכר
¾ כוס שמן
4 ביצים
2 כפיות קינמון
מעט ציפורן טחון
½ כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שקדים טחונים
-לערבב הכל יחד.
-לפזר מעט פרורי לחם על התבנית ומעל לשטח את התערובת.
-לאפות בתבנית עגולה כ3/4 שעה.

• הוסף לסימניות
פשטידת גזר לפסח- לא מתוקה

10גזרים
1-2 תפו"א
ביצים
עשבי תיבול כמו פטרוזיליה ושמיר
שום כתוש
מלח
פלפל שחור
להכנה:
לבשל את הגזר ותפו"א לרסק גס להוסיף ביצים שום והרבה ירק
לאפות ב2 תבניות אינגיש קייק

אצלנו מאד אהבו
בתיאבון

ף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה