פשטידת פסטה אפויה

• הוסף לסימניות
שושיה,
קומפוזיציה ותאורה מצוין (אם כי בפסטה מאחור הייתי מורידה קצת מה-highlights)
(העלה החתוך טיפלה מפריע)
אבל יש משהו שהרבה יותר מפריע וזה הפוקוס. הוא ממש לא במקום ולכן התמונה לא טובה.
הפוקוס צריך להתקדם (מצורף דוגמא)
צפה בקובץ המצורף 273801
ולגבי המנה היא צריכה יותר סדר וארגון..או כפי שאמרו להשאיר אותה בתבנית.
בקטנה, הייתי מוספיה גם מזלג שם מאחור בצד שמאל..

חוץ מזה הכול טוב..אבל אני אישית הייתי מצלמת שוב בגלל הפוקוס.

ותנוחי קצת..כן?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 445.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1938271:
זו היתה בקשה ספציפית של הלקוחה (+הוראה על גודל תבנית מסוים שלא מצאתי בתבנית יפה, רק ח"פ...)]

צריך להסביר ללקוחה מי המקצועי כאן ובדיוק לכן היא לא מצלמת אלא את.

• הוסף לסימניות
מעולה. תוצאה יפה מאוד, נקי ויפה, רקע מתאים וירוק מרענן מימין ... אהבתי.
בטח יש אחת שבה העלה מימין לא נחתך.
מצטרף להערה בעניין הפוקוס.
אגב, בשביל לסגור צמצם בסטופ אין צורך לשנות את הפלאשים, אפשר פשוט לעלות את רגישות האיזו בסטופ. אם צילמת עד היום באיזו 100 צמצם 5.6, תוכלי לצלם באיזו 200 צמצם 8. התאורה תהיה דומה, את השלמת הקונטרסט החסר אפשר להשלים בעריכה או בהגדרת המצלמה

• הוסף לסימניות
הכי חשוב שיהיה מגרה
וזה מגרה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה