אחרי שיטוט פה באשכולות...קוגל תפוחים
לבצק:
3 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
ביצה
כוס סוכר
1 א"א
1 סוכר וניל
לתפוחים:
5 תפו"ע מגורדים
2/3 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק
חצי מהכמות משטיחים בתבנית
מערבבים את חומרי המילוי ושופכים על גבי הבצק
מפוררים את מחצית הבצק השניה על גבי מילוי התפוחים
אופים כ-40 דקות בחום של 180 מעלות.
מלא זמן לא הכנתי את המתכון הזה.נראה לפי הכמויות שיספיק לתבנית אחת אינגליש או תבנית 20*20,אחרי שיטוט פה באשכולות...
מצא חן בעיני המתכון הזה
ועוד יותר מצא חן בעיני שהוא ילך לי מהר להכין... [כך נראה לי]
לאיזה תבנית זה מתאים?
תודה!מלא זמן לא הכנתי את המתכון הזה.נראה לפי הכמויות שיספיק לתבנית אחת אינגליש או תבנית 20*20,
אולי אכין היום ואבדוק לך מדויק,
תודה שאקפצת.
קוגל תפוחים
לבצק:
3 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
ביצה
כוס סוכר
1 א"א
1 סוכר וניל
לתפוחים:
5 תפו"ע מגורדים
2/3 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק
חצי מהכמות משטיחים בתבנית
מערבבים את חומרי המילוי ושופכים על גבי הבצק
מפוררים את מחצית הבצק השניה על גבי מילוי התפוחים
אופים כ-40 דקות בחום של 180 מעלות.
שלי בתנור בתוך תבנית פאי ענקית
כמה זה מתוק?הכנתי בתבנית פאי עגולה וגדולה
יצא מושלםםםם!
מתכון קל מאד ותוצאה מעולה
מאמצת
רק מציינת, הוספתי ביצה כי הבצק יצא מידי יבש ומתפורר.
מתוק מאד!כמה זה מתוק?
אני מחפשת מתכון שירגיש כמו פשטידה לא כמו עוגה.
הבצק מתפורר אך בהידוק חזק לתבנית הוא מתהדק מעולה,לשכבה למעלה הפירורים מצויניםהכנתי בתבנית פאי עגולה וגדולה
יצא מושלםםםם!
מתכון קל מאד ותוצאה מעולה
מאמצת
רק מציינת, הוספתי ביצה כי הבצק יצא מידי יבש ומתפורר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים