דרוש מידע פשלות של ילדים באוטובוס

• הוסף לסימניות
כאחת שנסעה באוטובוס, ורק בירידה הרגישה את הרטיבות בחצאית (והריח:mad:) מהכסא עליה ישבתי, בעודי צריכה ללכת לאירוע בלי יכולת להחליף לבגדים נקיים, רציתי לדון לכף זכות את אותה אמא שהילד/ה שלה פישל, מה היא יכלה לעשות כלי למנוע ממני את העוגמת נפש הזאת?? (וגם בכדי לדעת איך להתנהג בעצמי במקרה שכזה)

• הוסף לסימניות
לימוד זכות: אולי שמה לב שהילד הרטיב - רק כשכבר ירדה מהאוטובוס?
כמובן שאם היא גילתה זאת לפני - חובה עליה לסמן את המושב ולכסות בשקית / ניירות טישו / מגבונים לחים
משהו שיגרום לאנשים לא להתיישב על המושב

• הוסף לסימניות
בהנחה שהאמא היתה עם הילד שלה ושמה לב שהוא הרטיב, היא הייתה צריכה להציף את הכסא במים כדי שהרטיבות תתחלף ברטיבות של מים.
(ואם היתה לה אפשרות להתיז בושם כדי להפיג את הריח, עוד יותר טוב.)

אבל איך את לא הרחת לפני שהתיישבת??;)

איזה פדיחה... לא מקנאה בך...:eek:

• הוסף לסימניות
כשהתיישבתי לא הרגשתי שום ריח, ובזמן שיושבים לא מרגישים שרטוב רק כשקמים מרגישים פתאום משהו רטוב:eek:.
באותו רגע לא יכולתי בשום אופן לדון לכף זכות כי הייתי כל כך כעוסה, אבל אחרי שנרגעתי חשבתי לעצמי מה הייתי עושה בעצמי במצב שכזה ולכן שאלתי פה כדי באמת להבין מה אפשר לעשות במקרים כאלה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ואם כבר באותו נושא, למה המושבים של האחד, באוטובוס דן בעיקר תמיד/הרבה פעמים עם ריח לא נעים? זה מקום מועד?

לא מצליחה לתפוס מה העניין איתם

• הוסף לסימניות
לא יודעת על רטיבות, אבל ראיתי לאחרונה מישהי שהבת שלה הקיאה על המדרכה ליד התחנה.
לא היה לה עם מה לנקות, והיא הייתה עם עגלה וילדים קטנים. כבר חשבתי שהיא תלך ותשאיר ככה את השלולית הדוחה. בסוף היא לקחה חינמון שהתעופף על המדרכה, פירקה אותו לדפים, ואיתם ניקתה עד כמה שאפשר.
המדרכה לא יצאה נוצצת, אבל לפחות לא משהו דוחה שאנשים עלולים להגעל ולהתלכלך ממנו.

• הוסף לסימניות
באופן כללי:
לפני שמתיישבים באוטובוס מומלץ לבדוק את הכסא מכמה בחינות וכיוונים.
(גם קיא על הרצפה זה לא נעים, וגם מסטיק שנדבק לחצאית, ואפילו פירורים של אוכל כשהחצאית שלך ז'מס זה ממש לא נחמד).

• הוסף לסימניות
לא היה לה עם מה לנקות, והיא הייתה עם עגלה וילדים קטנים. כבר חשבתי שהיא תלך ותשאיר ככה את השלולית הדוחה. בסוף היא לקחה חינמון שהתעופף על המדרכה, פירקה אותו לדפים, ואיתם ניקתה עד כמה שאפשר.
פה ושם יש עוד כמה "מענטש"ים שנשארו בינינו.

• הוסף לסימניות
ואם כבר באותו נושא, למה המושבים של האחד, באוטובוס דן בעיקר תמיד/הרבה פעמים עם ריח לא נעים? זה מקום מועד?

לא מצליחה לתפוס מה העניין איתם

אני גם ניסיתי להבין את הענין מה שכן חשבתי שאולי בגלל שיש שם איזה מנוע או מפוח ואולי זה מקור הריח...

• הוסף לסימניות
אוי אני מרחמת עלייך
המסקנא שלי, מהיום לבדוק כל פעם את הכסא לפני שמתיישבים:confused:

• הוסף לסימניות
אחרי שקרתה לי פשלה כזאת בתור תלמידה בדרך לסמינר, אין מצב שאני מתיישבת באוטובוס לפני שאני נוגעת בכיסא. זה כבר הפך לאינסטינקט אצלי.

• הוסף לסימניות
אחרי שקרתה לי פשלה כזאת בתור תלמידה בדרך לסמינר, אין מצב שאני מתיישבת באוטובוס לפני שאני נוגעת בכיסא. זה כבר הפך לאינסטינקט אצלי.

ברוכה הבאה למועדון......
גם אני בודקת טוב את הכיסא לפני שאני מתיישבת - אחרי שנדבקתי לכיסא עם מסטיק לעוס........... - (והרבה פעמים אני מוצאת /רואה כל מיני דברים על הכיסא שלא הייתי רוצה לשבת עליהם....)

• הוסף לסימניות
מה השאלה שלך בנושא?
סתם לשתף ולהזהיר?
לאחרונה כל אחד שצצה לו שאלה פצפונת מעלה אותה כאן,
את צודקת שזה מגעיל ודוחה,
אבל מה מטרת האשכול?

• הוסף לסימניות
מה השאלה שלך בנושא?
סתם לשתף ולהזהיר?
לאחרונה כל אחד שצצה לו שאלה פצפונת מעלה אותה כאן,
את צודקת שזה מגעיל ודוחה,
אבל מה מטרת האשכול?
אשכול זה הריהו כמזהיר - לנזהרים. מקסימום כתרפיה - בשיתוף חוויות טראומטיות.

• הוסף לסימניות
במוצש אחד עלו 2 אחיות לקו בו הייתי
אחת מהן היתה צריכה להקיא, אך הגיעה שניה אחרי הזמן (לפני הפח)
והקיאה במדרגות..
האחות פשוט לקחה חבילת מגבונים וטישויים מכל מי שרק יכלה
והתחילה לנקות בשיא הייסודיות, שפכה מים, פתחה חלונות..
ביקשה מהנהג כשעצר בתחנות שיפתח את הדלת האחורית, שיהיה יותר אור ויותר קל לנקות
בקיצור, התפאלתי.
חסר אנשים שמשאירים קיא במדריגות/מעברים ונותנים לאנשיפ פשוט לעבור ולהתלכלך??
מינימום.

• הוסף לסימניות

באמת כל הכבוד לה על ההתחשבות, זה ממש דוחה לראות שלולית לא נעימה שכזו.
אבל אם תראו שלוליות שכאלו, תדונו לכף זכות שלא כל אחד מסוגל לזה...

פשוט נזכרתי בסיפור לא נעים שקרה לי: נסעתי באוטובוס מאסף עם מליון סיבובים ועצירות,
כמה תחנות לפני הירידה המיוחלת הרגשתי שאם אני לא יורדת - והרגע - מהאוטובוס, אני מקיאה את נשמתי על כולם.
אז פשוט נמלטתי משם, בלי תיק, בלי פלאפון, מלמלתי לחברתי שהיתה איתי: חייבת להקיא - וברחתי, כדי להקיא ברגע שדרכו רגלי על המדרכה.
נראה לכם שהייתי מסוגלת לנקות אחרי? גם ככה לא היה לי חתיכת טישיו לרפואה או מים בשבילי...
פשוט הלכתי משום מסוחררת, וקיוויתי שירד גשם (זה היה בחורף) שינקה במקומי.

ולפותחת האשכול: באמת לא נעים,
ואני לומדת מזה לבדוק את הכסאות באוטובוס לפני שמתיישבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה