דרוש מידע פשלות של ילדים באוטובוס

• הוסף לסימניות
מה השאלה שלך בנושא?
סתם לשתף ולהזהיר?
לאחרונה כל אחד שצצה לו שאלה פצפונת מעלה אותה כאן,
את צודקת שזה מגעיל ודוחה,
אבל מה מטרת האשכול?
מטרת האשכול היא:
1. "ואהבת לרעך כמוך", שקורה לכם פשלה כזאת תחשבו על השני שיתיישב שם.
2. אבל איך לעשות את זה, על זה התייעצתי כאן כי אני באמת לא יודעת איך אפשר לנקות כסא, כשאת לא מוכנה לפשלה שכזאת, וציפיתי לקבל רעיונות טובים, כי אני הרי גם אמא לילדים קטנים, והילדים שלי לא מלאכים, ומשערת שגם להם זה יכול לקרות (ברוך השם שעד היום זה לא קרה לי), ולכן פתחתי את האשכול.
בהנחה שהאמא היתה עם הילד שלה ושמה לב שהוא הרטיב, היא הייתה צריכה להציף את הכסא במים כדי שהרטיבות תתחלף ברטיבות של מים.
(ואם היתה לה אפשרות להתיז בושם כדי להפיג את הריח, עוד יותר טוב.)
הרעיון הזה מצא חן בעיני, למרות שלא תמיד את נמצאת עם מים באוטובוס
אחרי שקרתה לי פשלה כזאת בתור תלמידה בדרך לסמינר, אין מצב שאני מתיישבת באוטובוס לפני שאני נוגעת בכיסא. זה כבר הפך לאינסטינקט אצלי.
לא תמיד זה עוזר כבר קרה שבמישוש הריפוד לא הרגשתי רטיבות כי זה היה ספוג בפנים, וכשמתיישבים הכל נספג על מי שיושב בכסא, צריך רעיון איך להזהיר את הנוסעים הבאים באוטובוס.

• הוסף לסימניות
ואני לא נוגעת במעקה בחדרי מדרגות מאז שנגעתי ב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה