- הוסף לסימניות
קיבלתי תגובה כזו:
האם לדחות? לבטל את הערעור?
אשמח למענה מהיר
האם לדחות? לבטל את הערעור?
אשמח למענה מהיר
אני פעם קניתי ממוכר מיד אחרי שקיבלתי החזר ממנו על מוצר בעייתי.מישהי ניסתה לראות האם המוכר עושה בעיות ברכישות הבאות בחנותו?
מומלץ תמיד להגיע להסכמה עם המוכר....תודה, עשיתי כדבריכן
מישהי ניסתה לראות האם המוכר עושה בעיות ברכישות הבאות בחנותו?
אני קונה אצלו כבר בפעם השלישית....
לא סוגרים סכסוך עד שמקבלים תמורה הולמת. לאחר סגירת הסיכסוך המוכר לא מכיר אותך ואין אל מי לפנות.
הבעיה היא שהוא טוען שאני מסבה לו נזק...אני פעם קניתי ממוכר מיד אחרי שקיבלתי החזר ממנו על מוצר בעייתי.
הגיע כרגיל
קרה לכם פעם כך?מומלץ תמיד להגיע להסכמה עם המוכר....
כמובן בתנאי שהוא מסכים איתכם...
הוא יכול לחסום אותכם מלקנות בחנות שלו, מקסימום פותחים חשבון חדש.
תכתבי לו שאת רוצה להמשיך לקנות ממנו אבל רק אם יראה לך שיש לו אחריות גם על מוצרים בעייתיים...הבעיה היא שהוא טוען שאני מסבה לו נזק...
המוכרים הסיניים חזקים בהתבכיינות. אל תתרגשו.הבעיה היא שהוא טוען שאני מסבה לו נזק...
אצלי כבר לא...אצלי תמיד, עלי מגיעים ומחזירים את הכסף.
ואם מעלים ראיות?אצלי כבר לא...
אחרי שפתחתי סכסוך על מלא מוצרים שהגיעו פגומים
היום אני כבר לא אמין, וגם אם אני אזמין מחזיק מפתחות שעולה חצי שקל ואני אתלונן שהקפיץ הרוס-הם יגידו לי להחזיר את זה לסין (כמובן בחינם...)
הם מוכנים להחזיר כסף רק על טענות שהם לא יכולים להכחיש, כמו שהחבילה לא הגיעה
הן יכולות קבילות, אבל הפתרון של עלי יהיה "החזרת סחורות והחזר", בלי אפשרות לערעור אפילוואם מעלים ראיות?
הן לא קבילות?
הם אומרים את זה תמיד.הבעיה היא שהוא טוען שאני מסבה לו נזק...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים