דרוש מידע פתיחת גן פרטי בבית

• הוסף לסימניות
מהי הבירוקרטיה המינמאלית לפתיחת גן פרטי בבית?
איך אפשר לעשות את זה הכי בקלות?

• הוסף לסימניות
ביטוח לכל ילד,
אני לא יודעת אם את רוצה לעדכן את המדינה בפתיחת הגן אבל אם כן אז יש איזושהי מפקחת על הגנים הביתיים..

• הוסף לסימניות
עד 6 ילדים-
ביטוח וכדאי רו"ח.

7 ילדים ומעלה-
חייבת ברשיון הפעלה ובפיקוח של משרד החינוך.
המון דרישות - יועץ בטיחות, קורס מדא, מדריכה פדגוגית, תקן מקום וכוח אדם ועוד ועוד.

• הוסף לסימניות
וזה באמת כדאי שההורים ישלמו כאילו אני עובדת משק בית שלהם?

• הוסף לסימניות
ביטוח לכל ילד,
אני לא יודעת אם את רוצה לעדכן את המדינה בפתיחת הגן אבל אם כן אז יש איזושהי מפקחת על הגנים הביתיים..
ביטוח חייבים לעשות רק חסר שקורא חלילה משהו לילד החובות שניתן להיכנס עליהם עם בקושי אפשרות לצאת מהם

• הוסף לסימניות
מה הכוונה שההורים ישלמו כאילו את עובדת משק בית אצלם?
ראיתי שיש אפשרות שמצהירים בביטוח לאומי על מישהו שהוא עובד משק בית שלך וזה כולל גם טיפול בילדים
ואז משלמים לו משכרות עם תלוש בלי בלאגן

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש אפשרות שמצהירים בביטוח לאומי על מישהו שהוא עובד משק בית שלך וזה כולל גם טיפול בילדים
ואז משלמים לו משכרות עם תלוש בלי בלאגן
ותהיי עובדת משק בית אצל 6-7-8 הורים?
מי שאני מכירה שיש לה משפחתון 'לבן' היא עצמאית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה