מנסיון ממש לפני ימים ספורים,
הם אומרים שאין אפשרות וזה נחסם אוטומטי במערכות הבנק.
אנחנו התעקשנו שינסו למרות זאת וזה היה בסדר,
כנראה התעודה עדיין לא התבטלה למרות שהחדשה כבר היתה בדרך.
תודה רבה!אין אפשרות לפתוח עם ת.זהות שלא בתוקף ממה שהיה לי
תנסי ללכת למשרד הפנים בלי תור ולהכינס בין התורים
איזה ת"ז זו?מישהו התנסה עם זה לאחרונה בבנק דיסקונט?
אני רוצה לעבור לדיסקונט, אבל הת.ז שלי לא בתוקף
הבעיה שעד שיש לי תור במשרד הפנים זה עוד הרבה זמן...
אם הישו ביומטריאבל הת.ז שלי לא בתוקף
לא נכוןת"ז נייר עם תוקף, התוקף הוארך ל12 שנים מיום ההנפקה.
זה שאתה לא יודע לקרוא את הטקסט שצירפת לא הופך את טענתך לעובדות ,חבל להתווכח על עובדות.
![]()
הוצאה וחידוש של תעודת זהות
www.kolzchut.org.il
אני לא יודע בדיוק ממתי יש תוקף לת"ז, אבל אם זו תעודה שהונפקה בין 2012 ל2013, זה הוארך גם. זה לשון החוק הרשמי;זה שאתה לא יודע לקרוא את הטקסט שצירפת לא הופך את טענתך לעובדות ,
מה שמדובר שם זה על ת.ז. שאין בהם תוקף כלל
אבל תעודה שרשום בה תוקף , פשיטא שהיא בתוקף אך ורק עד התוקף הרשום.
זה רק מי ששמר את הטביעת אצבע ל10 שנים נראה ליאם הישו ביומטרי
אפשר לעשות חדש באופן מקוון
אפשר לעשות את זה תוך דקה אחת דרך האתר הממשלתי "גוב"היום כבר הרבה יותר קל להפעיל ת.ז.
אפשר לעשות את זה בקלות דרך הטלפוןאפשר לעשות את זה תוך דקה אחת דרך האתר הממשלתי "גוב"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים