- הוסף לסימניות
אחרי הזנת פרטים הם שולחים סיסמה בהודעת טקסט, ואין לי, רק מייל.
יש פתרון?
יש פתרון?
מאיפה שידע לקשר בין הפותח חשבון שלא הזדהה עדיין כלל למס' טלפון שרשום עש" חשבון אחר?????למחוק את המספר טלפון מגוגל והכל יסתדר.
קרה לי השבוע.
יש פעמים שהם מבקשים הודעה ויש פעמים שלא,מאיפה שידע לקשר בין הפותח חשבון שלא הזדהה עדיין כלל למס' טלפון שרשום עש" חשבון אחר?????
כשאתם נכנסים למייל אתם צריכים להכניס את הסיסמא כל פעם?מאיפה שידע לקשר בין הפותח חשבון שלא הזדהה עדיין כלל למס' טלפון שרשום עש" חשבון אחר?????
נראה לי הוא מדבר פה על חשבון מייל חדש!! ולא פתיחת כתובת מייל קיימת במחשב...כשאתם נכנסים למייל אתם צריכים להכניס את הסיסמא כל פעם?
אם לא, זה התשובה.
כרום מזהה אתכם.
תכלס זה מה שעבד לי. אני רשמתי את זה בפרוג כמה פעמים ואנשים אמרו לי שלא עבד להם.
אבל עדיין חושבת שזה הפיתרון, וזה מה שעבד לי השבוע.
לא עזרממליצה לפתוח שוב בחלון אנונימי, וכמובן אל תכתוב מספר טלפון
נכון גם אני דיברתי על זה.נראה לי הוא מדבר פה על חשבון מייל חדש!! ולא פתיחת כתובת מייל קיימת במחשב...
אם הבנתי נכון...
לחפש מישהו עם sms וזה ישלח אליואחרי הזנת פרטים הם שולחים סיסמה בהודעת טקסט, ואין לי, רק מייל.
יש פתרון?
בשביל מה צריך טלפון?מעניין איך הוא נותן לפתוח בלי מספר טל?
הוא לא מבקש בכלל מס' טלפוןמעניין איך הוא נותן לפתוח בלי מספר טל?
אני תמיד פותחת בלי טלפון, אחרת כל פעם שאפתח את המייל במקום אחר הוא יבקש הודעה,מעניין איך הוא נותן לפתוח בלי מספר טל?
מי יכול לעזור??לחפש מישהו עם sms וזה ישלח אליו
זה לא תמיד רעיון,לחפש מישהו עם sms וזה ישלח אליו
אחרי שפותחים את המייל אפשר למחוק את הטלפוןזה לא תמיד רעיון,
אני רשמתי פעם על שם של מישהו וכל פעם שפתחתי במחשב אחר זה היה סיפור.......
ובלי ששמת פלאפון זה נפתח חופשי? ממקום אחראני תמיד פותחת בלי טלפון, אחרת כל פעם שאפתח את המייל במקום אחר הוא יבקש הודעה,
בטח. פותחת חופשי, לא שמה מייל וטלפון אף פעם.....ובלי ששמת פלאפון זה נפתח חופשי? ממקום אחר
יש לו כמה אופציותובלי ששמת פלאפון זה נפתח חופשי? ממקום אחר
עד שייחסם משום מה ....בטח. פותחת חופשי, לא שמה מייל וטלפון אף פעם.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים