דרוש מידע פתיחת חשבון גוגל (מייל)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לו כמה אופציות
לי בדרך כלל הוא מסתפק שאני ירשום את הפלאפון שרשום אצלו וזהו ללא קוד אימות
בגלל שאין לו שום מידע הוא לא מבקש לי כלום!!!
יש לי כמה חשבונות שהוא מבקש לי אישור במכשיר... כשזה פתוח בטאבלט או בסמארטפון....... בגלל זה גם מקפידה תמיד לסגור את החשבונות במכשירים.......

• הוסף לסימניות
למה שיחחסם?!
אף פעם לא שמעתי על זה,
יש לי בסביבות 12-15 כתובות מיילים. אף פעם לא נחסם לי,
גם לי יש כסכום הזה.... ולא נחסם לי אף פעם
אבל מהניסיון בפרוג יש כאלו שנחסם להם מידי פעם וזה ממש לא נעים
לכן אני כן שם פלאפון ומייל לשחזור למקרה חרום

• הוסף לסימניות
גם לי יש כסכום הזה.... ולא נחסם לי אף פעם
אבל מהניסיון בפרוג יש כאלו שנחסם להם מידי פעם וזה ממש לא נעים
לכן אני כן שם פלאפון ומייל לשחזור למקרה חרום
טוב. נקווה שלא יקרה מקרא של כזה,

• הוסף לסימניות
ברור לשים משהו למקרה חירום = מייל
אבל למי שאין SMS, מה זה יעזור לו לשים טלפון?
צודקת,
אבל על חשבונות חשובים מהעבודה שיש כן כתובת מייל לשחזור והכל על החשבון שלי שעל זה אין שום שיחזור.....

• הוסף לסימניות
מי כעס??
איך אני יכולה גם לעשות את זה?
1676209055623.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה