פתיחת עוסק פטור

• הוסף לסימניות
האם בעידן הקורונה, ניתן לפתוח תיקים מ'רחוק', או שאעפ"כ חייבים להגיע למשרדי מע"מ?

• הוסף לסימניות
האם בעידן הקורונה, ניתן לפתוח תיקים מ'רחוק', או שאעפ"כ חייבים להגיע למשרדי מע"מ?
חייבים להגיע למע"מ.
או דרך מייצג בשעמ.
ממליצה לך לפנות להילה יועצת מס מקצועית
יש לה המלצות רבות בפורום.
כל מה שאצלה רק ממליץ.
היא פותחת במחירים מיוחדים
052-7614512

• הוסף לסימניות
ממליצה על @ליבי גלבשטיין
יועצת מס מעולה!
עם וותק של שנים!
עושה הכל מהבית ומרחוק
שירות וזמינות ברמה הכי גבוהה, ומחירים נוחים.
(אני לקוחה מרוצה שלה, למרות שהיא לא מהעיר שלי...)
הטלפון שלה: 0533118919

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני רואה, החל מיום לפני פתיחת האשכול הזה ניתן לפתוח תיקים מרחוק!

זו לשון ההודעה:
"בשל עלייה בהיקף התחלואה והנחיות משרד הבריאות לגבי פעילות משרדי הממשלה, ועל מנת לשמור על בריאות הציבור והעובדים, רשות המסים מפסיקה את קבלת הקהל בכלל משרדיה, למעט מקרים חריגים ומאפשרת את קבלת השירות באופן דיגיטלי ומקוון ובאמצעות מענה טלפוני.
לפיכך, החל מיום ראשון ה-26 ליולי 2020 תופסק קבלת הקהל במשרדי מס הכנסה, מע"מ ומיסוי מקרקעין. במקרים חריגים בלבד תתקיים קבלת קהל, תוך הקפדה יתרה על כללי התו הסגול"

מופיעה פה.
כאן ניתן לפנות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לפתוח עוסק פטור לצורך הפקדה לקרן השתלמות
אפשר גם ללא הכנסה כלל.
הפקדה שנתית של 18,600 ש"ח, [נכון ל 2020] פטורה ממס רווחי הון.

לצרך הנ"ל ללא הכנסות כלל - אני צריך לפתוח תיק בביטו"ל או שמספיק לפתוח תיק רק במס הכנסה ?
והאם זה יכול להזיק לסיוע בשכר דירה וכו'
@יהודה מילר @ליבי גלבשטיין @שנים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא מכיר תיק במע"מ ללא תיק במס הכנסה

• הוסף לסימניות
מה השאלה אם צריך להגיע פיזית ? רק במע"מ יש חובה להגיע.
במס הכנסה וביטוח לאומי ניתן גם מרחוק במערכת הודעות או בפקס

• הוסף לסימניות
מה השאלה אם צריך להגיע פיזית ? רק במע"מ יש חובה להגיע.
במס הכנסה וביטוח לאומי ניתן גם מרחוק במערכת הודעות או בפקס
אני מעוניין לפתוח עוסק פטור לצורך הפקדה לקרן השתלמות
@יהודה מילר @ליבי גלבשטיין
לא שואל לגבי הגעה פיזית
יתכן והייתי צריך לשאול באשכול אחר....
השאלה שלי היא לגבי פתיחת עוסק פטור לצורך הפקדה לקרן השתלמות
אני מעוניין להפקיד עצמאי ואין לי אפשרות להפקיד רק אם אני פותח עוסק פטור
והיות ואין לי עסק , השאלה שלי היא , האם מספיק לפתוח תיק במס הכנסה או שחייבים לפתוח במקביל בביטוח לאומי למרות שלא יהיה לי שום הכנסה בפועל ...
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
לא שואל לגבי הגעה פיזית
יתכן והייתי צריך לשאול באשכול אחר....
השאלה שלי היא לגבי פתיחת עוסק פטור לצורך הפקדה לקרן השתלמות
אני מעוניין להפקיד עצמאי ואין לי אפשרות להפקיד רק אם אני פותח עוסק פטור
והיות ואין לי עסק , השאלה שלי היא , האם מספיק לפתוח תיק במס הכנסה או שחייבים לפתוח במקביל בביטוח לאומי למרות שלא יהיה לי שום הכנסה בפועל ...
תודה רבה!!!
אם אין כלל הכנסות-אין חובה.

• הוסף לסימניות
שאלה אחרונה בל"נ
מבחינת המעסיק שלי, יש שינוי (אני שכיר) , אני צריך להודיע לו (תיאום מס וכו').

אני צריך לחדש את הסיוע לשכר דירה בעוד חודשיים , אני יצטרך להביא אישור הכנסה מרו"ח וכו' או שכיון שאני לא רשום בביטו"ל אז הם לא מודעים לזה.

תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
שאלה אחרונה בל"נ
מבחינת המעסיק שלי, יש שינוי (אני שכיר) , אני צריך להודיע לו (תיאום מס וכו').

אני צריך לחדש את הסיוע לשכר דירה בעוד חודשיים , אני יצטרך להביא אישור הכנסה מרו"ח וכו' או שכיון שאני לא רשום בביטו"ל אז הם לא מודעים לזה.

תודה רבה!!!!
מבחינת המעסיק אין שינוי,
מבחינת סיוע בשכר דירה-אני לא יודעת אם הם מסונכרנים עם מ"ה.
שים לב שתצטרך בכל שנה להגיש דו"ח שנתי,
ופעם בכמה שנים הצהרת הון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה