חייבים להגיע למע"מ.האם בעידן הקורונה, ניתן לפתוח תיקים מ'רחוק', או שאעפ"כ חייבים להגיע למשרדי מע"מ?
אפשר גם ללא הכנסה כלל.
הפקדה שנתית של 18,600 ש"ח, [נכון ל 2020] פטורה ממס רווחי הון.
ומה לגבי ביטוח לאומי?לא מכיר תיק במע"מ ללא תיק במס הכנסה
מה השאלה אם צריך להגיע פיזית ? רק במע"מ יש חובה להגיע.
במס הכנסה וביטוח לאומי ניתן גם מרחוק במערכת הודעות או בפקס
לא שואל לגבי הגעה פיזית
אם אין כלל הכנסות-אין חובה.לא שואל לגבי הגעה פיזית
יתכן והייתי צריך לשאול באשכול אחר....
השאלה שלי היא לגבי פתיחת עוסק פטור לצורך הפקדה לקרן השתלמות
אני מעוניין להפקיד עצמאי ואין לי אפשרות להפקיד רק אם אני פותח עוסק פטור
והיות ואין לי עסק , השאלה שלי היא , האם מספיק לפתוח תיק במס הכנסה או שחייבים לפתוח במקביל בביטוח לאומי למרות שלא יהיה לי שום הכנסה בפועל ...
תודה רבה!!!
וניתן להפקיד לקרן השתלמות 18,600 ש"ח , נכון?אם אין כלל הכנסות-אין חובה.
אכן כך.וניתן להפקיד לקרן השתלמות 18,600 ש"ח , נכון?
שאלה אחרונה בל"נאכן כך.
מבחינת המעסיק אין שינוי,שאלה אחרונה בל"נ
מבחינת המעסיק שלי, יש שינוי (אני שכיר) , אני צריך להודיע לו (תיאום מס וכו').
אני צריך לחדש את הסיוע לשכר דירה בעוד חודשיים , אני יצטרך להביא אישור הכנסה מרו"ח וכו' או שכיון שאני לא רשום בביטו"ל אז הם לא מודעים לזה.
תודה רבה!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים