דרוש מידע פתיחת פורום חדש למטפלות מוסמכות

• הוסף לסימניות
שלום, חברות,

פרוג פתחו עבורנו פורום חדש למטפלות מוסמכות.

הפורום מיועד לפסיכולוגיות, עו״סיות קליניות ומטפלות בהבעה ויצירה עם תואר שני.

יש לשלוח לי הודעה אישית, או להגיש בקשה בעמוד הצטרפות לקבוצות עם:

א. שם מלא (יהיה חשוף לחברות הפורום. אין אפשרות להשתתפות חסויה)
ב. עיר מגורים
ג. צילום תעודת תואר שני

מי שלא יכולה ליצור קשר - מוזמנת לכתוב לי בהמשך האשכול ואכתוב לה.

מוזמנות! יהיה כיף :)

• הוסף לסימניות
עבודה סוציאלית תואר ראשון עם עבודה בפועל ברווחה +רזומה עשיר -אשמח להצטרף. יש סיכויי?

• הוסף לסימניות
שלום, חברות,

פרוג פתחו עבורנו פורום חדש למטפלות מוסמכות.

הפורום מיועד לפסיכולוגיות, עו״סיות קליניות ומטפלות בהבעה ויצירה עם תואר שני.

יש לשלוח לי הודעה אישית, או להגיש בקשה בעמוד הצטרפות לקבוצות עם:

א. שם מלא (יהיה חשוף לחברות הפורום. אין אפשרות להשתתפות חסויה)
ב. עיר מגורים
ג. צילום תעודת תואר שני

מי שלא יכולה ליצור קשר - מוזמנת לכתוב לי בהמשך האשכול ואכתוב לה.

מוזמנות! יהיה כיף :)
הי, מנסה שוב
האם האשכול פעיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה