כללי פתיחת פי די אף באילוס

• הוסף לסימניות
שיהיה אפשר ללפתוח אותו לחלקיו
אבל שהמלל יהיה מקונוורט (אין לי את הפונט)
CS4

• הוסף לסימניות
תעשה שיטוח למלל ואח''כ תעשה לו עקיבה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה ?
איך אני ישטח את המלל לפני שפתחתי באילוס?
ומה זה עקיבה?

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי כל פידיאף נפתח ככה אוטומטית באילוס' (ע"י open ולא place) אא"כ הוא שוטח קודם ולא נשמרו אפשרויות עריכה.

• הוסף לסימניות
אני פותחת המון! פי די אף באילוס... ורוב הפעמים המלל לא משוטח.... והפונט משתנה... במקרה הזה לסינית:(
אני צריכה להוריד שם שכבה מסוימת?
ואין לי את הפונט? מה עושים?:eek:

דחוףףף

• הוסף לסימניות
תעלי את הקובץ.
אעשה לך בפיטסטופ Curves של כל הפונטים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אין מילים!

זה לא מעלה הקובץ מדי כבד
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
שולחים בג'מבומייל או בWetransfer

• הוסף לסימניות
עכשיו זה טוב?

קבצים מצורפים

• לוח מגנט.pdf
    1.2 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מצוין! תודה רבה!
אם תוכל להסביר מה עשית...
כדי שאולי פעם הבאה לא אצטרך להטריח ...
אשמח ,
תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי תוסף בשם פיטסטופ שעושה טקסט לעקומות בPDF.
ישנם תוספים נוספים לפעולה דומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה